Informațiile preliminare din Israel sugerează că eficacitatea serului Pfizer/BioNTech scade doar puțin în fața variantei Omicron, în comparație cu Delta, dar și că persoanele nevaccinate au un risc mai mare de a dezvolta simptome severe în urma infectării cu această nouă tulpină, scrie publicația Jerusalem Post. Oficialii și experții avertizează că mai multe detalii cu privire la efectele Omicron vor apărea în următoarele zile.

Există indicații că persoanele vaccinate complet împotriva coronavirusului sunt protejate inclusiv în fața variantei Omicron, a anunțat ministrul sănătății din Israel Nitzan Horowitz, marți.

Vestea din Israel, țara cu cel mai avansat program de vaccinare împotriva COVID, vine după ce și directorul executiv al BioNTech a anunțat că vaccinul dezvoltat de compania sa și de Pfizer va oferi probabil o protecție puternică împotriva oricărei boli severe în caz de infectare cu varianta Omicron.

Integral pe LibertateaComentarii

Adrian Cochino: vreti sa ajungeti si Dvs. cu limba scoasa pe geam, ca proasta aia din poza?! Daca da, atunci treceti pe la "redactie" sa fa fuck io un bustăr de faizăr în beregata, sa va "protejez" de O'Macron!

1 decembrie 2021 23:01

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.