Süddeutsche Zeitung, ziarul cu cel mai mare număr de abonamente din Germania, a analizat noul guvern PSD-PNL-UDMR, iar concluzia nu este deloc una optimistă: „Este posibil ca această coaliție să dezamăgească Uniunea Europeană”.

Într-un articol cu titlul „Începe guvernul adversarului”, ziariștii germani se arată contrariați de faptul că două partide care și-au construit campaniile electorale înfruntându-se și jurând reciproc că nu vor face niciodată o alianță acum formează împreună guvernul.

„După ce fostul premier conservator Florin Cîțu a fost răsturnat prin moțiune de cenzură la începutul lunii octombrie, cele două partide s-au reunit după ce s-au jurat în ultima campanie electorală, în urmă cu un an, că nu vor face o alianță niciodată, dar niciodată. Vor să guverneze împreună: conservatorii (PNL) și social-democrații (PSD). Social-democrații naționaliști și prietenoși cu Rusia au insistat că nu se pot angaja în politică cu conservatorii (n.red. liberalii) decât dacă Cîțu cedează. El a oferit rezistență susținută, dar a fost apoi obligat să se retragă sub presiunea președintelui Klaus Iohannis, care a regizat actorii din recenta criză de stat”, relatează Süddeutsche Zeitung.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Germania expediaza - pe sest, in Romania, tone de gunoaie care intoxica si distrug sanatatea romanilor, cu complicitatea unor ticalosi de leaderi politici, vremelnici, si, mai expediaza Germania in Romania, niste rahaturi de comentarii negative si ticaloase despre Guvernul de coalitie instalat, ca sa scoata Tara din rahatul USR/PNL/PMP/UDMR. Germania tinteste sa ajute Romania, cu catave zeci de mii de migranti islamici, nevaccinati si infectati cu virus. Deci, cu hartia igienica din ziarul ala, ne stergem fix la ......

2 decembrie 2021 6:23

Ludwig Bauer Conform celor 5 legi ale stupiditatii formulate in cartea "The Basic Laws of Human Stupidity" scrisa de economistul Italian Carlo Cipolla, reiese foarte car ca presedintele Klaus Iohannis este un stupid clasic care intra in categoria a 5-a "Fifth Basic Law". – A STUPID PERSON IS MORE DANGEROUS THAN A BANDIT. – Of the five laws seen so far, this should be the most understandable and reasonable one. In fact, common sense tells us that intelligent people, no matter how hostile they may be, are predictable. In contrast, stupid people are not. This subtle difference makes stupid people incredibly more fearsome than intelligent people. In conclusion, this should be regarded as a kind of compendium of his entire theory on human stupidity.

2 decembrie 2021 3:52

Elvis Ia mai lăsați ne cu ziarele voastre occidentale și cu asociațiile civice din tara care își dau ele cu părerea despre ce trebuie făcut în Romania. Toți vorbesc în numele poporului și sunt îngrijorați de ce o să se întâmple, numai vocea poporului nu este ascultata . Poporul va zice sa nu mai vorbiți în numele lui, poporul va zice ong urilor sa nu mai mâncați banii țării degeaba, poporul va zice politicienilor sa nu mai trageți de țară asta că de un hoit, poporul va zice conducătorilor că sunteți efemeri în acele funcții și că de fapt ați ajuns acolo printr-o greșeală a democrației. Ex. câtu, johanis,gorghiu, țurcan, orban, ciolacu, barna, ciolos, grindeanu,s.a.m.d.

1 decembrie 2021 13:14

Alin Bratu: reamintesc cititorilor mei ca UE este condusa momentan o banda de EURO-laci în cap cu EURO-mumia Ursula von der Pyzdăn, o multi-penală ordinară din categoria Sile Cămătaru', ale carei "dezamagiri" chiar că nu au cum sa intereseze pe nimeni. Cu respect, A.B.

1 decembrie 2021 12:24

Fute-o repede pe șobolanca negationizdă Ursula von der Pizden! #Acum! .

1 decembrie 2021 12:19

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.