După un an de pauză, militarii vor defila din nou pe sub Arcul de Triumf. Participă 1.500 de militari, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice. În zona oficială, accesul va fi permis doar cu certificat verde. Spectatorii la ceremonii trebuie să poarte mască de protecţie şi să respecte regulile anti-COVID-19. De la ora 5.00 au intrat în vigoare și restricții de circulație.

Miercuri, încă de dimineață, sunt pregătiri intense în București. Militarii și vehiculele se îndreptă deja către zona Casei Presei, de unde vor pleca în defilarea pe sub Arcul de Triumf.

Aproximativ 1.500 de militari și specialişti din Ministerul Apărării Naţionale, Ministerul Afacerilor Interne, Serviciul de Telecomunicații Speciale și Administrația Națională a Penitenciarelor, la care se alătură militari străini, cu aproximativ 100 de mijloace tehnice participă de la ora 11.00, la parada militară organizată cu ocazia Zilei Naţionale a României, în Piaţa Arcului de Triumf din Bucureşti. De asemenea, în funcție de condițiile meteorologice, vor fi prezente și 30 de aeronave.

Integral pe Digi24Comentarii

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual Bai Tudor, orice tara organizeaza o parada militara. Intretine simtul patriotic. Oricum la noi paradele nu sunt f ample ca in Rusia, China, Franta, etc. Ai idei de bolsevic.

1 decembrie 2021 11:27

Tudor Moraru Bani cheltuiti aiurea, inloc sa le fie dati batranilor saraci!

1 decembrie 2021 11:24

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Piticul meu va lipsi. Are diaree.

1 decembrie 2021 10:11

Digi-n-kur24din24: Precizam ca sunt doar doua conditii: Practic, prima e ca spectatorii sa vina la Arcul de Triumf în numar cât mai mare, a doua constând în taria de caracter de a nu se lasa intimidati de diversii derbedei mascati (de clanurile interlope de măsurari, de stărari-urgentari, de vaxinari & al. rudari, fusari, ursari, etc.)

1 decembrie 2021 9:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.