Cabinetul Ciucă are miniştri cu averi impresionate, care deţin numerose case şi conturi cu milioane de lei, dar şi demnitari aflaţi în portofolii-cheie care nu au locuinţă.

Prim-ministrul Nicolae Ciucă iese evidenţă prin veniturile sale consistente. Pensia de serviciu, primită ca fost militar, a fost în valoare totală de 215.000 de lei în 2020, în timp ce indemnizaţia de ministru - 168.000 de lei. Şeful Guvernului are o casă în Baloteşti (Ilfov), două terenuri intravilane (unul în Baloteşti, iar celălalt în comuna Pieleşti din judeţul Dolj). De asemenea, deţine două maşini, ani de fabricaţie 2006 şi 2020, economii de 190.000 de lei, dar şi credite în valoare de 230.000 de lei.

Sorin Grindeanu, vicepremier şi ministru al Transporturilor, a avut venituri de peste jumătate de milion de lei în 2020, suma încasată ca şef ANCOM fiind de 570.000 de lei, iar 4.000 de lei în calitate de deputat. Grindeanu deţine o casă în comuna Giroc (Timiş), un apartament în Timişoara şi un teren intravilan tot în Giroc. În conturi a strâns aproximativ 105.000 de euro şi 22.000 de lei, dar are de plătit şi un credit în valoare de 52.000 de euro, scandent în 2035.

Integral pe AdevărulComentarii

Silviu Brucan, Profetul de la Dămăroaia, acum defunct Băăă fraților, dar ăștia sunt săraci lipiți pământului nu alta. Oare n-ar trebui să le mai dăm și niște salarii mai majorate cu câte o triplare dublată, plus niște pensii mai speciale decât ălea speciale, că sărmanii sunt care mai de care și mai de căcare cu pantalonii rupți în cur de sărăcie, rupți în pula mea de sărăcie lucie în care abia mai supraviețuiesc ăștia. Dar, având în vedere că PSD-ul e iarăși pe felia Putorii Puterii, o să aibă grijă PSD-ul să le mai dea ca de obicei și ca de regulă niște majorări de dublări de salarii triplate ăstora și niște pensii mult mai speciale decât ălea speciale, ca să nu cumva să moară de foame în pula mea săracii. Vă-n gură să vă fut de bugetari săraci și amărâți în pula calului să vă fută ș-aia, adică pula calului să vă fută ș-aia. Virgulă de suspensie a punctului de pensie minimă, că punctul de salariu minim la halit Lia Olguța Vasilescu în timp ce lua muie de la măgarul mitropoliei care era-n călduri groaznice. Punct!

1 decembrie 2021 23:53

Fute repede un sobolan negationist! .

1 decembrie 2021 7:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.