Grecia a anunțat marți că va impune obligativitatea vaccinării împotriva COVID-19 pentru persoanele cu vârsta de peste 60 de ani, o măsură drastică luată într-o perioadă în care țara se confruntă cu o creștere a numărului de cazuri, relatează Reuters. Persoanele care nu se vor conforma vor fi amendate cu câte 100 de euro în fiecare lună, începând cu 16 ianuarie.


Grecia are o rată de vaccinare de 63%, iar în ultimele săptămâni programările au crescut, după ce și numărul cazurilor a crescut, iar autoritățile au impus noi restricții. De exemplu, la biserică, cei nevaccinați merg doar cu test COVID negativ.

Acum, autoritățile anunță noi măsuri pentru a crește rata vaccinării în țara cu o populație de aproximativ 11 milioane de oameni.

Integral pe LibertateaComentarii

Elvis @Sebastian Pricop: Bine, sii cum au sa faca cu ... SEMNATURA? Dincolo de faptul ca semnatura obtinuta prin santaj e nula de drept, fapta (în forma continua) e un delict extrem de grav (ca si favorizarea infractorului prin preluarea si diseminarea discursului sau în Spatiul Public) care justifica pe deplin reactia spontana = legitima aparare cu mijloacele din dotare nu?!

1 decembrie 2021 7:18

Sebastian Pricop @Elvis: Bah tu esti prost?! Pai aia nu mai au de ani de zile niciun "stat", tu n-ai auzit ca EURO-lacii au PRIVATIZAT TOTUL si ca prin urmare sarcina rezolvarii pe cale juridica a problemelor s-a reîntors la cetateni (ca în Imperiul Roman, care nici n-avea Drpt Penal, n.m.)?!

30 noiembrie 2021 22:43

Elvis @Sebastian Pricop: Bine, dar lichidarea EURO-infractorilor nu cade (strict) în sarcina Statului?

30 noiembrie 2021 22:38

Oltean: Lasa ca ie bine, ca uite ca ie inculti si nu vrea sa se protejeze de buna voie, sa le mai creasca si lor aichiuu' de grad de inteligenta ca la ai nostri.

30 noiembrie 2021 22:30

Sebastian Pricop @Elvis: Bine, OK, nu "Grecia" da amenzile, ci EURO-Group-ul infractional aflat la cârma (si ne-eradicat la timp si în bune conditiuni - aviz amatorilor - desi se stie ca spalarea asfaltului de sânge genereaza noi locuri de munca si stimuleaza economia reala, n.m.). Cu respect, S.P.

30 noiembrie 2021 22:27

Elvis Așa ceva nu se poate impune în secolul 21, este că și cum ar amendă oamenii pentru că respiră.Cred că este o minciună sfruntată lansată de acest ziar care în ultimul a devenit un manipulator ordinar. Puteți crede orice despre români, dar că sunt proști și că nu sesizează manipulările ordinare nu puteți spune.Cu asemenea știri nu faceți decât ca oamenii să-și pună și mai multe întrebări și să devină neîncrezători. Sabotați munca Dr. Rafila care încearcă să redea oamenilor încrederea în medici.Asta-i presa românească, fițuici bune ptr orice numai de citit nu!

30 noiembrie 2021 16:41

Grecia îi va sodomiza lunar pe toți cei de peste 60 de ani care nu s-au vaccinat anti-COVID Asa le trebuie!

30 noiembrie 2021 14:56

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.