Epidemiologul român Octavian Jurma spune că valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami, iar dacă infecţiozitatea noii tulpini - B.1.1.529 - se confirmă, valul 5-Omicron ne va lovi că un trăsnet.

„Valul 4-Delta ne-a lovit ca un tsunami, asa cum stiam ca o va face daca nu luam masuri de protectie a populatiei.

Daca infectiozitatea B.1.1.529 se confirma, valul 5-Omicron ne va lovi ca un traznet.

Nu de nebuni au intrat in stare de alerta maxima tarile guvernate de oameni carora le pasa sanatatea si viata celor pe care ii guverneaza. Masurile trebuie decise si adoptate inainte sa ca valul intre in faza exponentiala de crestere.

Integral pe Realitatea.netComentarii

Gaozar bolsevic care doreste moartea romanilor 21:46

1 decembrie 2021 7:58

Oltean Eu zic ca cei care sunt nevaccinati si vor neaparat sa moara sufocati, in chinuri, sa fie lasati sa moara in prostia lor. Nu ii mai internati la ATI, ca sa consume banii tarii.

1 decembrie 2021 5:41

Grupul de initiativa "Imunizati-l pe Juma": cerem Statului subventii pentru achizitionarea a 20 de doze (expirate) de Pfizer, în scopul administrarii lor în gâtul Casandrei din poza, ca sa ne asiguram ca scapa de molima!

30 noiembrie 2021 21:46

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU sugeti EURO-poolla cu abnegatie si daruire - practicati fante în botnitza, pentru a putea respira mai bine (mai bine decât EURO-lacii, n.m.)!

30 noiembrie 2021 21:42

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici Tulplina africana? Vreau si eu! In anus!

30 noiembrie 2021 18:05

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Virusul nu exista! Este o mascarada. Nu purtati botnita. Nu va vaccinati. Mergeti in locuri aglomerate, in piete la mitinguri fara masca si vorbiti doar cu oameni care nu poarta botnita! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Are carte si e fiica liderei masoneriei feminine din Romania. Vor razboi cu poporul roman. Il vor avea!

30 noiembrie 2021 13:37

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu In Africa de Sud mor abia 5-8 oameni. E tara de origine a noii variante. De ce e periculoasa doar pentru tarile europene si America?

30 noiembrie 2021 12:05

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.