Carambol într-o mare intersecție, intens circulată, din Timișoara. Polițiștii sunt chiar acum la fața locului. Două persoane au fost spulberate pe trecerea de pietoni.

Șoferul unui autoturism a călcat pedala de accelerație, spun martorii, cu peste 200 de kilometri la oră. Acesta a încercat să depășească o coloană de mașini care stăteau la semafor.

Din cauza vitezei, în momentul în care a încercat să revină pe sensul său de mers, a spulberat 2 persoane care se aflau pe trecerea de pietoni, a zburat peste marcajul care delimitează cele două benzi de circulație și s-a oprit în mai multe autoturisme aflate în fața unui bloc.

În urma impactului deosebit de puternic 5 mașini au fost avariate și patru persoane sunt rănite.

Echipajul medical sosit la fața locului a oferit primul ajutor victimelor.

Fratele șoferului a declarat în fața polițiștilor că acestuia i s-ar fi făcut rău la volan, motiv pentru care a intrat pe contrasens.

Șoferul este un cunoscut om de afaceri din Timișoara.


Comentarii

Oltean Depasire , cand ti-e rau ? Chiiar ca e o cacealma. Inchisoare pe viata - intr-o tara normala, indiferent de spertul dat la avocati sau judecatori.

30 noiembrie 2021 7:19

Lute Si sa vezi ca scapa ,auzi declaratie de javra i s-a facut rau !!Nu au onoare nu au demnitate nu au nimic ,auzi 200 km /H ,asta trebuia impuscat pe loc !!!

29 noiembrie 2021 18:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.