Experții OMS au decis vineri că noua variantă de coronavirus secvențiată de cercetătorii din Africa de Sud este o „variantă îngrijorătoare”, care are un potențial de reinfectare mai mare decât al celorlalte variante. Cunoscută până acum ca tulpina B.1.1.529, noua tulpină a primit și un nume: Omicron, relatează BBC.

Tulpina a fost depistată până acum în Africa de Sud, Botswana, Belgia, Hong Kong și Israel.

Organizația Mondială a Sănătății declarase că „monitorizează îndeaproape” varianta raportată și urma să aibă vineri o reuniune tehnică pentru a stabili dacă B.1.1.529 ar trebui să fie desemnată drept variantă de „interes” sau de „îngrijorare”.

Integral pe Digi24Comentarii

Ecce Kurrupt Da, chiar, stați liniștiți, ca orice kurist, și kuriștii din ziua de azi cu arianusul multilateral colorat nu dorește altceva decât normalitate. Adică carevasăzică franjurii de la kurcubeul lor să nu fie excepția, ci regula. Dacă mai trebuie să sufle în trompeta domnului doktor încă de câteva ori să se mai rărească rândul pizdacilor, ce are? Cine duce dorul unor imbecili care nu au încredere în autorități. Astfel se curăță balta genetică încet încet și poate eventual chiar iese la suprafață crema, eluziva genă a specimenelor Homo Superior...

29 noiembrie 2021 2:11

Hai să nu dramatizăm în extremis Ca orice virus, covid-ul nu face excepție și are mutații care-l fac mai agresiv. Semnalul de îngrijorare al individului cu barba pân-la pulă e de înțeles, dar accentul de disperare e cam exagerat. Problematica e următoarea, la cei vaccinați cu cele două doze au fost cazuri de reinfectare cu covid, dar și-n cazul celor vaccinați cu 3 doze au fost cazuri de reinfectare cu covid, însă, acele cazuri de reinfectare au fost o formă extrem de ușoară a virusului care-n cele mai multe cazuri nu a prezentat simptome la respectivii reinfectați, care la rândul lor nu au murit ca cei nevaccinați, ceea ce e foarte important. Deci, vaccinul protejează enorm viața, asta trebuie să-nțeleagă toată lumea, iar cei nevaccinați dacă vor să supraviețuiască bolii să se ducă să fie inoculați cu vaccin. Recent Brian Adams, cântăreț de succes canadian a fost reinfectat cu covid în ciuda faptului că fusese vaccinat de două ori, dar respectivul nu a avut nici un fel de simptome și se simțea normal, ceea ce ne demonstrează eficiența vaccinurilor. Subsemnatul, m-am vaccinat de două ori cu vaccinul Moderna, care conține numai componente genetice umane, spre deosebire de vaccinul Pfizer care conține și o componentă genetică provenită de la o maimuță cimpazeu, dacă numă-nșel, însă oricare din cele două vaccinuri sunt extrem de eficiente contra bolii și te ajută să supraviețuiești, ceea ce e foarte important. Iar pentru protecția fiecăruia, deocamdată purtarea măștii în spații aglomerate sau închise e necesară, concomitent cu respectarea distanței unde e posibil, etc. Cam asta e!

28 noiembrie 2021 22:16

Ecce Kurrupt M-am semnat greșit. Eu ecce Marcelrectus Kurus Nebărbieritus Hemoroidus Wurst Ciolacu, președinte al PSD și președinte al Camerei Deputaților. Pravda Uber Alles! URSS Uber Alles. Imbecililor! Am să vă fut în cur pe toți, fanaticilor, pentru să sunteți extrem de fanatici, fanaticilor! Cu respect Marcelrectus Kurus Nebărbieritus Hemoroidus Wurst Ciolacu, poponaut activ și foarte viril, poponar mercenar voluntar

28 noiembrie 2021 22:13

Luana Pavaluca: Sa moara mama mea de MEDIA-curva, daca stiu cum (se face ca) a ajuns "tulpina" Omacron în Europa - de vreme ce la bordul avioanelor urca DOAR vacssinatii si testatii! Cu respect, L.P.

28 noiembrie 2021 22:06

Agenturili straine John, (alde) Pfizer lucrează în draci la un no vacssin pt. varianta Omicron de ieri seara (orele 18:42:56) si termina vakssinu' în (fix) 100 de zile (mai pe seara, asa) Datorită celor ca tine care raspandesc micinuni si neincredere în faizăr, mor foarte extrem de neasteptat de surprinzător de multi oameni. Sobolanul drakului...

28 noiembrie 2021 21:47

Deja se simte o crestere a IQ-ului national: Fa-ti 8 bustăre în cefa si calatoreste pe Vesnicele Plaiuri ale Vânatorii - Hough!

28 noiembrie 2021 21:41

@John Mai John, ma' baiatule, cea mai de calitate masca e MASCA DE GAZE! Mai baiatule, doar purtând o masca ABC 24 din 24 poti sa te consideri "protejat" (si asta cu conditia sa-ti construiesti în vestibul o simpla instalatie de decontaminare bio-chimica cu dus dezinfectant, pe care o gasesti acuma pe Amazon)!

28 noiembrie 2021 21:39

@John Mai John, ma' baiete, daca ai suge si tu EURO-poolla cot la bot cu mine, ea ti-ar ejacula si tie fel de fel de bunuri pe esofag în gios, pe un mal frumos, fiindca DOAR EA ne da nooo, lapte, brânza, carne, oo!

28 noiembrie 2021 21:35

@John Mai John, dacă oamenii ar purta măsti, și masti de calitate, n-ar mai fi nevoie de vaccinuri.

28 noiembrie 2021 19:20

John Si pentru persoana care ma face sobolan , noua varianta a aparut acum cateva zile , crezi CA testarea unui nou vaccin se poate face in doar 100 de zile si chiar crezi CA prepararea unui vaccin se face precum ciorba de burta? S-au trezit ieri dimineata toti angajatii Pfizer si au inceput lucrul la noul vaccin si au stabilit CA in trei luni totul va fi OK si daca nu va avea succes ce vei face? Puneti romanii sa faca vaccinuri si o sa vedeti CA in 6 luni nu Mai exista pandemie.

28 noiembrie 2021 12:42

John Nu vreau sa te jignesc dar am impresia ca esti total batut in cap. Nu sunt imoptriva vaccinarii , fiecare Este liber sa aleaga ceea CE considera CA Este Mai bine pentru el, dar imi pun o intrebate , CA om , daca vor aparea Mai multi variante de Covid mult Mai virale , va trebui sa ne vaccinam de fiecare data cu un alt vaccin? Nu ti se pare straniu CA nu a aparut nici o Alta varianta timp de un an si in momentul in care lumea a inceput sa iasa in Strada in Germania si Austria , cand Anglia se confrunta cu un Val de emigratie care nu Mai poate fi oprit de Franta, apare o noua forma a virusului si Pfizer are deja reteta pentru asta? De ce nu fac un vaccin care poate combate o incarcatura virala cu Pana la 10000 de ori Mai mare , pentru CA asa cum spuneau chiar englezii , Fauci a comandat in China la Wuham testarea unor virusi Covid cu incarcaturi virale de Pana la 10000 de ori.( Cei care nu stiu cine Este Fauci , cautati pe net , face parte din gasca Bush )Eu atat voiam sa va intreb China si India SE confrunta cu aceleasi probleme precum in Europa?

28 noiembrie 2021 12:32

Agenturili straine John, de ce minti? Pfizer lucreaza la un vaccin pt varianta Omicron, nu ca deja are un vaccin pregatit pentru amintita varianta. Datorita celor ca tine care raspandesc micinuni si neincredere, mor foarte multi oameni. Sobolanul drakului...

28 noiembrie 2021 10:47

Numai de citești postările de mai jos și-ți dai seama de România și populația ei !... De crezi că se poate întâmpla ceva bine în România habar n-ai în ce lume trăiești !... Păi ce și-or mai băga Sula-n ea de carantină atâția români infectați cum deja au făcut-o unii până acum !... I-a durut pe ei în cur că aflându-se că unii români au Certificate Verzi False și ”vaccinare la chiuvetă” țările străine deja proscrie românii la granițe, conaționalii lor, din cauza acestui fals !.....Parcă nici n-ați trăi în țara unde se circulă cu mașini neînregistrate cu peste limita de viteză și de reiușești să-i oprești mai constați că nici n-avea șoferul carnet de conducere și era și ”beat mort” sau drogat la volan....și constați apoi că și mașina a fost furată din străinătate....Și-l doare-n cur pe ăla că stă doar vreo 3 luni la închisoare și-a scăpat.....Trăiți în altă lume decidenților !....Îi doare-n cur p”ăia de vin din străinătate infectați deja cu virusul că tot nu respectă carantina voastră !.....

28 noiembrie 2021 10:36

Agenturili straine John, stiu unde locuiesti. Vei fi futut in cur cat de curand.

28 noiembrie 2021 10:35

John https://www.capital.ro/decizia-luata-de-pfizer-anuntul-companiei-despre-varianta-care-a-socat-pe-toata-lumea.html Marii producatori de vaccinuri deja lucrau la materialul pentru noua tulpina inaca de acum cateva luni. Pregatiti -va pentru ce e Mai rau. Transformarea tuturor in sclavi dependenti de medicamente.

28 noiembrie 2021 9:41

Kuminecaturile Bucilor Gemene, alias Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D Pestifelic sodomit.

28 noiembrie 2021 8:10

Kuminecăturile Gemene Și iată fomistul care a luat prompt o felie... Evident tu exiști cu trecutul tău neprihănit și cu arianusul franjurat. Adevărat vă spun vouă, numele niciunui pizdac fanatic nu ecce scris în cartea vieții. Pizdacii ecce morți. Întrebați-l pe Cristian Homobuci, el știe că care ecce treaba.

28 noiembrie 2021 3:50

Ecce Kur Rupt, sodomitul de serviciu al P$D, șobolan leninist cu trecut comunist O iau în anus, deci exist

28 noiembrie 2021 1:53

Ecce Kurrupt Am uitat iar să mă semnez... Eu ecce Klaussfinkter Wurst Johannis, vaccicăcănat din naștere și îmi fac rapeluri periodic cât pot de des. Arianus Uber Alles! Fanaticilor!

28 noiembrie 2021 0:16

Ecce Kurrupt Eu de mic copil am fost vaccicăcănat. Mama și tata au mers la sigur și m-au lăsat în grija bunului doktor Kuru. Mi-a făcut el o injecție între buci de am dobândit super imunitatea de la Alfa până la Omega. Superhomo fiind am imunitate nu numai la toate tulpinile virale chiar și la alea care încă nici nu există, dar sunt imun chiar și la prostie. De exemplu eu port mască dublă instinctiv deoarece știu că nu ceea ce intră în gură spurcă pe om ci ceea ce iese iar eu evident nu doresc să spurc pe nimeni când mă beșesc cu stropi pe sfinkterul din față. Nu fiți pizdaci negaționiști! Luați injecția între buci ca mine să nu muriți proști!

27 noiembrie 2021 23:58

Deja se simte o crestere a IQ-ului national: Fa-ti 8 bustăre în cefa si calatoreste pe Vesnicele Plaiuri ale Vânatorii - Hough!

27 noiembrie 2021 20:45

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: COASETI-VA euro-BOTNIȚA de bot, ca sa fiti mai "protejati" si "imunizati"-va cu (cel putin) 5 doze de bustăr în plexul solar, ca sa mergeti la sigur!

27 noiembrie 2021 20:40

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu pot vaccina ei, cat putem muri noi!

27 noiembrie 2021 14:56

Deja se vede creșterea IQ-ului național- au muriit mulți imbecili negaționiști Vor muri toti cei care nu poartă mască. În sfârșit, vom scăpa de imbecili.

27 noiembrie 2021 8:21

Ecce Kur Rupt, decanul de varsta al postacilor sodomiti bolsevici Tulpina africana? Vreau si eu in anus. Stiu ca negriii au tulpina mare.

27 noiembrie 2021 6:57

Expert OMS: să stiti ca noi ne căckăm pe noi de "îngrijorati" ce suntem - vorba aia, "gura nu ne tace, iarba nu ne place, suntem bolnaviori, târla de miori" - eu de pilda am ajuns sa-mi schimb chilotzii din 3 în 3 ore si sa-mi trag bustăre în vena la doua ore, ca sa ma "protejez" - E BELEA!

27 noiembrie 2021 6:49

Ciobanu Mircea oms sa mearga in pula mea in china si sa-i traga de raspundere pe chinezi.

26 noiembrie 2021 23:24

Imbecil Drept urmare, trebuie să alergăm degrabă să mai băgăm vreao 10 doze, n'est pas?

26 noiembrie 2021 22:56

Luana Pavaluca: denumirea "Omicron" vine dela Presedintele în exercitiu al Frantei, dl. Emmanuel Jean-Michel Frédéric Micron, "o"-ul din cap apartinându-i bunicii sale, Baba O-Micron.

26 noiembrie 2021 21:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.