Noua tulpină mutantă a fost identificată și în Europa, fiind raportată în Belgia, iar ministrul de interne, Lucian Bode, a anunţat, după şedinţa de Guvern, că România va introduce pe lista roșie statele vizate de noua tulpină COVID, din sudul Africii, dacă OMS va recomanda acest lucru, informează Agerpres.

Lucian Bode a declarat că autorităţile nu trebuie să lase garda jos în privinţa noului coronavirus, în condiţiile în care Organizaţia Mondială a Sănătăţii a atras atenţia asupra riscurilor apariţiei unei noi tulpini.

„Ne uităm cu îngrijorare la ceea ce spune OMS, spre exemplu, cu riscurile care s-ar putea să vină dintr-o anumită zonă a lumii, din Africa, cu tulpina africană”, a spus Lucian Bode.

Integral pe LibertateaComentarii

Lucian Bode: iar daca OMS ne va spune ca eu sunt EURO-bulangiu elghebete-ORL, atunci io ma duc urgent sa-mi taia aia fuduliile, îmi grefez vagin artificial si ma duc sa ma pish la WC la femei.

28 noiembrie 2021 22:10

Domnule Ministru de Interne, trăiești în România de 55 de ani și habar n-ai în ce lume trăiești !... Păi ce și-or mai băga Sula-n ea de carantină atâția români infectați cum deja au făcut-o unii până acum !... I-a durut pe ei în cur că aflându-se că unii români au Certificate Verzi false și ”vaccinare la chiuvetă” țările străine deja proscrie românii, conaționalii lor, din cauza acestui fals !.....Ministrule, parcă nici n-ai trăi în țara unde se circulă cu mașini neînregistrate cu peste limita de viteză și de reiușești să-i oprești mai constați că nici n-avea carnet de conducere șoferul și era și ”beat mort” sau drogat....și constați apoi că și mașina a fost furată din străinătate....Și-l doare-n cur pe ăla că stă doar vreo 3 luni la închisoare și-a scăpat.....Trăiți în altă lume politrucilor !....Îi doare-n cur p”ăia de vin din străinătate infectați deja cu virusul că tot nu respectă carantina voastră !.....

27 noiembrie 2021 15:40

Lucian Bode: problemele încep sa apara daca OMS ne va spune ca eu sunt un bou, deoarece daca ma apuc sa rag, atunci o sa zica lumea ca sunt magar (ceea ce contrazice datele stiintifice din Raportul OMS, întrucât magaru' n-are coarne si e gri)!

27 noiembrie 2021 7:19

Vorbesti si tu Bode tu sa-i dai porcul de 160 de kg agentului.

26 noiembrie 2021 23:30

Lucian Bode: iar dacă OMS ne spune că s-o manânc pe mama, ei bine, io fug repede la cimitir, o dezgrop si-o halesc cât ai zice "ma cack în el de OMS"!

26 noiembrie 2021 22:01

Lucian Bode: iar dacă OMS ne spune că există Marţieni, io îi cred si îmi mai lipesc înca 3-4 masti pe EURO-bot si dorm cu furtunu' dela butelia de oxigen în nas, ca sa nu dea ăia cu gaze să ne ducem dracu' cu totii (si mai ales io)!

26 noiembrie 2021 21:37

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.