Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, a anunțat, vineri, prima sancțiune în cazul polițiștilor de la Rutieră din Giurgiu care i-au făcut o glumă unui coleg mai tânăr și l-au pus să facă un referat pentru a primi ”un porc de Crăciun de 160 kilograme”. Primul ”zburat” din funcție este șeful Serviciului Rutier Giurgiu, Mihail Miron Tache, a spus ministrul.

”O expresie foarte cunoscută și folosită foarte des în limba română este «Când o zbura porcul». Se pare că această expresie i-a impresionat pe cei de la Poliția Rutieră Giurgiu.

Anunț astăzi faptul că, până o «zbura porcul», am decis să îi zbor eu pe câțiva din funcții. Așadar, am decis încetarea împuternicirii șefului Serviciului Rutier din cadrul IPJ Giurgiu începând din 26 noiembrie”, a spus ministrul de Interne, întrebat după ședința de Guvern dacă s-au luat măsuri.

Lui Mihail Tache îi expira împuternicirea la conducerea Serviciului Rutier Giurgiu în 1 decembrie 2021, deci ar fi plecat oricum din funcție, au declarat pentru Gândul surse din Poliție.

Integral pe GândulComentarii

Mda! Nenea ministrul, e viteaz nevoie mare, iar pentru a-și arăta mușchii și potența impotentă a dat afară niște curcani d-acolo dă unde ăia l-au prostit pe colegul lor curcan și el dar mai naiv, să ceară ditamai porcul dă Crăciun. Poate că nu era nevoie de nici o măsură coercitivă în acest caz, iar o dovadă de clemență nu strică nimănui. Eu, de exemplu, daca-ș fi fost ministru, îi trimiteam respectivului solicitant de porc o poză cu madam senator independent Diana Șoșoacă, dar îl și întrebam pe solicicant cum o vrea, cu șoric pârlit sau fără, în aspic sau la grătar, fleici și cârnați sau jambon, piftie sau pomana porcului? Nu era mai omenește așa?

28 noiembrie 2021 22:30

Dan Ministrul asta minte , dezinformează și manipulează cum respiră.Nu este el cel care dormea pe bancheta din spatele mașinii când șoferul făcea accident și apoi spunea că el nu știe nimic? Credeți că el nu știa că ăla are delegație doar până la 1 decembrie? Dar sa se dea el Harap Alb a născocit povestea asta cu demiterea. Zi politruci și trage apa!

27 noiembrie 2021 12:11

Pute Sanctiune la misto data de un neavenit daca tot il schimba la 1 dec ,hotarare de fatalau !!

26 noiembrie 2021 20:22

je Gluma cu porcul de 160 kg. ne-a inveselit, n-a produs nici un prejudiciu nimanui, deci, daca dl. Ministru Bode ar avea simtul umorului, ar inceta cu sanctiuni pe chestia cu porcul de Craciun....

26 noiembrie 2021 18:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.