În actuala conjunctură a pandemiei este prioritar “să fie găsite toate persoanele care încă nu s-au vaccinat pentru a încerca să le convingem să se vaccineze”, a declarat joi Mike Ryan, reprezentant OMS, relatează EFE, scrie Agerpres.

Această sarcină trebuie desfăşurată la nivel global şi, “mai ales, în rândul persoanelor vârstnice, sau cu afecţiuni medicale subiacente”, a precizat Ryan într-o sesiune cu internauţii pe reţelele de socializare.

O altă prioritate trebuie să fie “garantarea că toţi lucrătorii sanitari sunt imunizaţi şi că toţi au acces la echipamente de protecţie adecvate”, a adăugat expertul OMS.

Integral pe ProTVComentarii

Hai să nu dramatizăm în extremis Ca orice virus, covid-ul nu face excepție și are mutații care-l fac mai agresiv. Semnalul de îngrijorare al individului cu barba pân-la pulă e de înțeles, dar accentul de disperare e cam exagerat. Problematica e următoarea, la cei vaccinați cu cele două doze au fost cazuri de reinfectare cu covid, dar și-n cazul celor vaccinați cu 3 doze au fost cazuri de reinfectare cu covid, însă, acele cazuri de reinfectare au fost o formă extrem de ușoară a virusului care-n cele mai multe cazuri nu a prezentat simptome la respectivii reinfectați, care la rândul lor nu au murit ca cei nevaccinați, ceea ce e foarte important. Deci, vaccinul protejează enorm viața, asta trebuie să-nțeleagă toată lumea, iar cei nevaccinați dacă vor să supraviețuiască bolii să se ducă să fie inoculați cu vaccin. Recent Brian Adams, cântăreț de succes canadian a fost reinfectat cu covid în ciuda faptului că fusese vaccinat de două ori, dar respectivul nu a avut nici un fel de simptome și se simțea normal, ceea ce ne demonstrează eficiența vaccinurilor. Subsemnatul, m-am vaccinat de două ori cu vaccinul Moderna, care conține numai componente genetice umane, spre deosebire de vaccinul Pfizer care conține și o componentă genetică provenită de la o maimuță cimpazeu, dacă numă-nșel, însă oricare din cele două vaccinuri sunt extrem de eficiente contra bolii și te ajută să supraviețuiești, ceea ce e foarte important. Iar pentru protecția fiecăruia, deocamdată purtarea măștii în spații aglomerate sau închise e necesară, concomitent cu respectarea distanței unde e posibil, etc. Cam asta e!

28 noiembrie 2021 22:05

Planeta EURO-Maimutzelor: Gaseste si tu o persoana nevaccinata (de preferinta un copil) si "convinge"-o sa se waxxineze (si-ti va fi mormântu' coronat cu flori)!

28 noiembrie 2021 7:32

Vlad Dobrea - UP DATE: Bursele au reactionat primele la aflarea vestii, actiunile pe capetele d-lui Ryan M. & Comp.(-licilor sai dela OMS, la bucata sau varsate, la saci de ceapa), înregistrând vineri cotatii record la inchidere.

28 noiembrie 2021 7:25

bijbok Da mah ghilibardos! Sa ma cauti si sa ma convingi sa-ti dau pula in gura.

26 noiembrie 2021 23:26

Imbecil Tot conspirașionist mă numesc și acum?

26 noiembrie 2021 23:01

Paulus: si TOATE "persoanele" care cauta persoane newaxxinate trebuie cautate si "imunizate" / rapelate / bustărizate pâna devin inofensive, urmând ca apoi sa fie convinse sa-l caute pe delicventul de drept comun Mike Ryan, sa-l imobilizeze, sa sune la 112 sa vina aia sa-l lege si sa-l bage la zdup.

26 noiembrie 2021 21:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.