Nicușor Dan, primarul general al Capitalei, a declarat, vineri, într-o conferință de presă că se va vaccina săptămâna viitoare împotriva coronavirusului.

„Am spus că trebuie să fac niște investigații, le-am făcut și săptămâna viitoare mă voi vaccina cu prima doză”, a declarat Nicușor Dan într-o conferință de presă susținută vineri.

La începutul lui noiembrie, Nicușor Dan spunea că o să se vaccineze „după ce voi face un număr de teste pe care nu am apucat încă se la fac, pentru că există nişte urgenţe acum, care sunt mai importante pentru bucureşteni”.

Integral pe LibertateaComentarii

Denisa Dudescu: reamintesc cititorilor mei ca dozele inscriptionate "01" destinate VIP-urilor sunt absolut inovatoare, continând un amestec lichid extrem de ingenios dintre doi compusi chimici (si anume NCl si H2O) care GARANTEAZA o imunitate solida timp de 6 luni (dupa care tratamentul trebuie reluat pastrând formula, n.m.). Cu respect, DD

28 noiembrie 2021 7:55

Cardiopatia salveaza România! .

28 noiembrie 2021 7:46

Pute Vezi ca am ineteles ca afecteaza freza ,ca mintea nu ar fi o problema la tine dar tu cum ai mers la serviciu dar nu prea ai mers nevaccinat .vai de capul tau ,de ce nu ai dat tu meditatii nu stiu dar nu prea au mers ca altfel aveai si tu 4-5 case ca presul

26 noiembrie 2021 16:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.