Raluca Turcan susține că Rareș Bogdan ”are pusee de megalomanie”, ceea ce ”vine la pachet cu ridicolul”.

”Cum să vă zic? Rareș are pusee de megalomanie și deseori vorbește despre el chiar și la persoana a treia, ceea ce cred că ar trebui să îi dea de gândit. Cred că trece printr-un episod de grandomanie și orice specialist ați întreba ar spune că asta la vine la pachet cu ridicolul”, a declarat Raluca Turcan în această dimineață.

Fostul ministru al Muncii a spus că nu îi pare rău că l-a susținut pe Florin Cîțu, în luna septembrie, pentru funcția de lider al Partidului Național Liberal.


Comentarii

Alfred Simonis, hamal ce cară-n cârca lui cuvântul PSD-ului Rareș Bogdan se cacă pe gură, în cazul în care n-a observat nimeni pân-acum. Sărmanul Rareș a halit cu gura un purgativ, în loc să și-l bage-n cur, iar consecința e că se tot cacă pe gură de obicei. Deh, ce să-i faci? Rareș Boddan are râtul mare ca orice Euro-Porc autentic, el grohăie tare că numai atâta știe, sărmanul idiot. Ehe, ce-o să-și mai rupă gâtlejurile și Rareș Bogdan și toată turma aia de aplaudaci leșinați care-l pupă-n cur pe Loaza aia de Florin Cîțu, cel care nu mai e premier la nimic și nu va mai fi nimic niciodată, chiar dacă acum l-a pus PSD-ul președinte la Senat ca să stea sluj acolo și să felaționeze și să cunilincționeze tot PSD-ul că așa-i filmul acum. Dar, nouă de la PSD ne place asta, mai ales că am transformat PNL-ul în rola de hârtie igienică cu care tot noi PSD-ul ne ștergem la cur, la găoază, la buci, etc. Victorie! Victooorrrriiiieeeee! Muie PNL!

29 noiembrie 2021 4:35

Terzian Plaivas Ce bălăcăreală infectă între două cozi de topor de la PNL-ul de azi care e mai degrabă un alt FSN. Madam Turcan are istericale că deh, n-a mai ajuns în noul guvernoi, iar euro-Porcul grohăitor scobește-n dos teoria chibritului politic stins cu căcat lichid. Adicătelea, Euro-Porcul Rareș Bogdan grohăie ca să ne convingă oarecum că nici o dobitoacă din turma de patrupede negociatoare nu e fericită de transformarea PNL-ului în sluga PSD-ului. Păi, cum pula calului mai crede cineva basmele constipate bășite cu stropi pe gură de către Rareș Bogdan? Deci, decât să fie reînnoită alianța cu USR, a fost preferată alianța cu PSD, unde PNL a pierdut extrem de mult, ajungând practic sluga PSD-ului? Ăia de la USR au fost deschiși unei noi colaborări și unei noi alianțe cu PNL, iar așa PNL-ul rămânea vioara I-a din guvernoi cu cele mai multe portofolii de miniștri, iar acum euro-porcul ne spune că toată turma negociatoare e nefericită? Chestia e că madam Turcan n-are grețuri și regrete că la proptit pe Nulitatea de Florin Cîțu care a câștigat pierderea pe toate planurile, el a rămas mahăr la PNL unde va plăti curând toate aberațiile și inepțiile clocite pe care el și turma lui de pupincuriști le-au făcut, scufundând PNL-ul undeva adânc în căcat, prin alăturarea lui în alianța actuală de guvernare alături de groparul României, care e PSD-ul responsabil pentru crearea a 80% din totalul datoriei naționale externe a țării, adică 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernărilen lui. Iar noua gășcăreală guvernamentală nu va ține prea mult și vom asista la un spectacol grotesc neo-marxcist împuțit. Muie PNL! Muie PSD!

28 noiembrie 2021 6:37

x "Rares Ghiolban, liberal accidental, merita sa fie deversat in canal. Fără excelentă și integritate, cu venin in instalatii, tovarășul Ghiolban, liberal sărac cu duhul, lingarul lui IoHades, își continuă acțiunea de Termita. Impostor de cea mai josnica speță, travestitul in liberal, a dezlănțuit, la ordin, un terorism infinit mai rău. Canalia le berlina, Rares-trompeta dogită, a contribuit cu tot năravul sau infect de maniaco-depresiv, la incardosarea obscenă cu Urmașii Vomei nomenclaturiste fesenisto-pedeliste. Fiți siguri, corcitura liberala Ghiolban va continua, într-o isterie de turn Babel, să fie trivial, mincinos, răzbunător, tradator. Ai zice că e un contrabandist mai nociv decât gazele lacrimogene din besafonul țarului LiliPutin. De aceea nemernicul asta urăște rațiunea, națiunea și adevărul. De aceea lipitoarea asta este de partea ființelor ticăloase. Iuda Ghiolban a fost, este și va fi, pentru eternitate, o marioneta in călduri care poarta în suflet bacilul Ciumei Rosii. Fir-ati al dracu’ de cioclu speculativ!" - autorul textului de nota 10

26 noiembrie 2021 16:04

Fara N. are sau nu pusee,mai repede este un tampit total.

26 noiembrie 2021 11:08

Elvis Nulitățile au început să se sfâșie între ele.Trompeta asta de rares bogdan a început să amenințe că o să intre el în guvern în 2023 și o sa vedem noi. Pai mai raresitule tu nu vezi că pnl ul a ajuns din cauza unora că tine, țurcan, vâlceanu, câtu, flutur, boc, un partid muribund? Ați făcut dintr-un partid istoric un partid istorie , panaramelor ce vă dați mari politicieni, când de fapt sunteți niste oportuniști cu tupeu.Mai ai vreo trei ani și o sa te întorci precum turcescu cu coada intre picioare printre așa zisi ziariști care ling blidele mai marilor zilei ajunși în funcții din cauza unor greșeli ale democrației românești.

26 noiembrie 2021 11:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.