Noul preşedinte al Senatului, Florin Cîţu, consideră că viteza cu care a dorit să facă reformă în mandatul său ca prim-ministru al României depăşeşte aşteptările societăţii şi ale economiei româneşti. Liderul PNL admite că ultima jumătate de an a fost „o perioadă cam lungă de lupte interne" în partidul său, iar despre alianţa cu PSD spune că este un compromis făcut din nevoie de stabilitate.

Întrebat ce învăţăminte trage din anul care se încheie, liderul PNL a vorbit despre viteza cu care a încercat să facă reformă, despre care consideră că este prea mare pentru societate şi economie în România.

"Eu chiar cred că se poate face reformă în România. Dar în acelaşi timp trebuie să recunosc că poate viteza cu care am vrut eu să fac reformă a fost mult prea mare pentru cei din jurul meu şi atunci aici trebuie ajustate lucrurile. Trebuie văzut cum facem această reformă, pentru că ea trebuie făcută... şi aici este clar că sistemul economic şi sistemul social din România doreşte reformă, doar că viteza cu care facem reforma asta este diferită, ce vrem noi faţă de sistem”, a declarat Florin Cîţu, joi seara, la TVR.

Integral pe AdevărulComentarii

Mai du-te-n pulă, băi Căcat în ploaie! Și modul cum te exprimi tu cu limbajul tău de rumeguș mucegăit denotă gradul de incultură extrem de ridicat pe care-l ai, că de micimea de caracter și de nemernicia de care ai dat dovadă, le vede toată lumea care are niscai capacitate de discernământ. Păi, nu spui chiar tu, viteza cu care AI VRUT tu să faci reformă, deci explici clar, că numai ai vrut să faci reformă, iar de la vrut la făcut e cam mare distanța, pentru că tu n-ai ajuns la acel mod concret de facere a reformei, tu numai ai vrut în viteză, care căcare viteză n-a fost decât mersul melcului, te-n gură să te fut de fariseu nemernic împuțit ce ești tu. Cu respect, Marcel Ciolacu

27 noiembrie 2021 5:33

je Comic acest prezident al PNL, ridicol si nesmtit - individul chiar se considera plin de viteze, de geniu neinteles, de paraziti...

26 noiembrie 2021 12:12

Dan Ooa! uite , acum este și vitezoman nu numai cu alcool la volan.Ba, vezi că te prind iar carabinieri și îți suspenda permisul. Ce popor nerecunoscător, nu la înțeles pe acest ins care a vrut binele românilor, că doar de asta la îndatorat de o să plătească și copii copiilor. Că sa ne ridice nivelul de trai era în stare să ne joace și la cărți, numai că noi nu l-am înțeles pe el. De fapt la cum vorbește era și f greu de înțeles. Pentru senatori acum o să fie o adevărată distracție să-l vadă zilnic pe Beni Hill la microfon.

26 noiembrie 2021 11:18

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.