Tu, dragă USR, ai nevoie să ne recâștigi încrederea și să faci lucruri care să ne dovedească că sunteți altfel decât celelalte partide. Sper din toată inima să nu fie nevoie de un alt partid care să facă ceea ce voi promiteați că veți face. Dar speranța asta pare din ce în ce mai prostească, scrie Valeriu Nicolae într-un comentariu publicat în Libertatea.

Nu, nevoia urgentă a voastră nu este de mai mulți membri. E ca și cum tu ai fi în risc să mori de sete și ți-ai cheltui banii pe niște ochelari de soare șmecheri. Sigur, soarele este o problemă pentru deshidratare, dar ochelarii nu te vor ajuta prea mult la sete.

Nici plângăceala despre cât de nenorociți și nemernici au fost cei cu care ați fost la guvernare nu e o soluție. Nu de alta, dar tot voi picați prost: fie nu ați știut că sunt nemernici, fie v-ați crezut prea deștepți și capabili să gestionați nemernicia lor. În ambele cazuri, ați greșit grav și ați dovedit că sunteți ageamii politic.

Integral pe LibertateaComentarii

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Stie carte, mama ei este lidera masoneriei feminine din Romania. Vor razboi cu poporul roman. Il vor avea!

25 noiembrie 2021 21:05

Elvis Pai dar cu cine sa se trezeasca, cu barna cu ciolos, cu paslaru, cu năsui, cu clotilde și cu toți amețiții și ametitele care când veneau la tv doar că nu ne înjurau așa erau de radicali și de violenți in limbaj. Și cum de la gânduri la fapte nu este decât un pas acești așa zisi " oameni școliți pe afară" nu au vrut și nu vor vrea binele românilor ci doar al lor și al celor care îi susțin , multinaționalele, care nu au nicio treabă cu România.

25 noiembrie 2021 19:52

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.