Ministrul Sănătăţii din Israel, Nitzan Horowitz, a declarat, miercuri, că este luată în considerare o a patra doză de vaccin împotriva coronavirusului, pentru a răspunde celui de-al cincilea val de îmbolnăviri, potrivit i24 News, preluat de Le Figaro.

„Nu este nerezonabil să credem că vom avea nevoie de un al patrulea vaccin”, a spus Nitzan Horowitz, într-un interviu pentru Channel 12, după ce datele Departamentului de Sănătate au arătat că 9% dintre cazurile noi diagnosticate marți erau la persoane care primiseră a treia doză. Potrivit ministrului, Israelul nu a intrat încă într-un „al cincilea val” al epidemiei, în ciuda numărului tot mai mare de contaminări.

Israelul a devenit una dintre primele țări, după Statele Unite, care a redus vârsta de acces la vaccinul anti-Covid, prin lansarea unei campanii de vaccinare pentru copiii de cinci ani, în această săptămână. Peste 5,7 milioane dintre cei nouă milioane de israelieni au fost deja vaccinați de două ori, echivalentul a peste 80% dintre adulți.

Integral pe UniversulComentarii

Elvis Deci, din 9 în 9 luni expira pașaportul verde și trebuie să ne vaccinam cu a 3 a ,cu a 4 a , a 5 a, a 6 a, a 7 a doza s.a.m.d pentru a avea acel pașaport de libertate.

26 noiembrie 2021 9:11

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.