Vicepreşedintele USR, Dan Barna, a lansat un atac dur la adresa PNL, în ședința de plen în care va fi votat Guvernul PNL-PSD-UDMR și l-a "felicitat" pe liderul PSD, Marcel Ciolacu: "Aţi reuşit ceea ce nici Ion Iliescu nu a reuşit - aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus la buzunarul de la piept al PSD".

”Domnule Ciolacu, încep prin a vă felicita pentru achiziţie. Nu e puţin lucru să scoţi PNL de la guvernare, din vioara 1, şi să îl bagi înapoi ca anexă a PSD.

Nu e chiar de colo să convingi echipa câştigătoare să smulgă înfrângerea din ghearele victoriei pentru că asta au făcut în aceste zile colegii din PNL, din echipa câştigătoare, au aruncat senin pe geam rezultatul alegerilor de anul trecut şi s-au încolonat cuminţi în spatele partidului dumneavoastră

Aţi reuşit, domnule Ciolacu, ceea ce nici Iliescu nu a făcut: aţi scos PNL din istorie şi l-aţi pus în buzunarul de la piept al PSD”, a afirmat Dan Barna.

Integral pe HotnewsComentarii

Baronul care il fute-n cur pe ABCD Asa, Dorele, combate. Intre 2 felatii, combati bine dusmanii poporului, ai clasei muncitoare din uzine si ogoare, cu avant proletar.

26 noiembrie 2021 10:48

ABCD Barna USR/LUS - incapabail si mincinos, lasa vrajeala cu Iliescu bla, bla bla, nu mai fraieresti pe nimeni in Romania, USR/PNL/PLUS v-ati facut detestati de romani, in 2 ani de "guvernul meu" inclusiv 7 ani ai lu' Johanis, pt.: majorari banditesti la electr/gaze, delapidarea fondului national de pensii, Catu i-a platit cu banii pensionarilor, pe primarii PNL sa-l voteze presedinte PNL, veniturile romanilor stopate de guvernul de rezistaci, sa murim de foame si inghetati in case, incendieri 6-7 spitale cu mortii aferenti Voiculescu&Mihaila, primarii USR care distrug Capitala, cum n-a facut-o nici al II-lea Razboi Mondial. Deci, Barna si ai vostri, MUCLES! Deci, Barna USR/PLUS MUCLES!

26 noiembrie 2021 6:21

Deja se vede creșterea IQ-ului național- au muriit mulți imbecili negaționiști La mai mulți!

26 noiembrie 2021 5:58

Florin Citu, cel futut in cur de Dan Valceanu Imi plac oltenii inalti.

26 noiembrie 2021 5:57

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU DORMI FARA MASCA, ca sa nu ajungi sa te trezesti mort! Daca aerul din dormitor îti pare (cam) suspect, atunci mai pune-ti înca doua trei botnitze si ochelari de sudor si lipeste-ti buzele cu scoci ca sa tragi doar pe nas (ca la USR)!

26 noiembrie 2021 5:47

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: EURO-maimutza din poza-stânga cauta sponsorizare pentru coaserea mastii pe bot (cu catgut) - cutia milei se afla în fata la sediu' central USR, casier Clocotilda lu' Armando - vorba aia - Dati un Leu pentru DerbedeuI!

25 noiembrie 2021 22:33

Lute, care pute, alias v, alias ion, alias Pardaillan Muie PSD

25 noiembrie 2021 21:44

Pute Barna este greu la munca ,la frecat menta pe bani grei cu masina la scara si alte multe avantaje ,e minunat.Succesuri !!

25 noiembrie 2021 19:01

Elvis Acest barna mai acu' ceva timp se vedea urmașul klausului la Cotroceni. Amu , acest sibian încrezut și avid de putere și bani a început să latre pentru că ea fost luat ciolanul de sub bot.

25 noiembrie 2021 17:31

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Stie carte, mama ei este lidera masoneriei feminine din Romania. Vor razboi cu poporul roman. Il vor avea!

25 noiembrie 2021 16:02

ABCD Barna USR/LUS, prostovane, lasa vrajeala cu Iliescu bla, bla bla, nu mai fraieresti pe nimeni in Romania, USR/PNL/PLUS v-ati facut detestati de romani, in 2 ani de "guvernul meu" inclusiv 7 ani ai lu' Johanis, pt.: majorari banditesti la electr/gaze, delapidarea fondului national de pensii, Catu i-a platit cu banii pensionarilor, pe primarii PNL sa-l voteze presedinte PNL, veniturile romanilor stopate de guvernul de rezistaci, sa murim de foame si inghetati in case, incendieri 6-7 spitale cu mortii aferenti Voiculescu&Mihaila, primarii USR care distrug Capitala, cum n-a facut-o nici al II-lea Razboi Mondial. Deci, Barna si ai vostri, MUCLES! Deci, Barna USR/PLUS

25 noiembrie 2021 13:27

Cand minte nu e.... Asa e Barna bacsi, insa si tu l-ai ajutat pe Ciolacu sa si-l atarne la piept.

25 noiembrie 2021 12:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.