●Madam Turcan le înfige un ac în stomac pensionarilor: nu mai sunt bani de pensii din 26 noiembrie!, a țipat casandra liberală fără s-o întrebe cineva. Ca o nevastă în divorț, care sparge toate farfuriile din bucătărie înainte de a pleca. Sau ca Vlăduț Voiculescu, care ne spunea că sunt mii de morți covid ascunși, taman după ce fusese demis.

Dacă rămânea ministrul Muncii sau măcar ministru, la orice, fie și la Digitalizare, Turcan tăcea mâlc. Așa, amica poporului a lovit direct în piept cine știe câți pensionari bolnavi de inimă, iar pe alții i-a îmbolnăvit de inimă rea la gândul că nici pensia amărâtă n-o s-o mai ia, doar ca să i-o tragă într-un fel pretinului Cîțu.

Care domn Cîțu, aburcat la șefia Senatului, se pregătește acum, a și început, să dea cu firma-n cap guvernului Ciucă din toate pozițiile. Dacă vorbim de coaliție, PSD-PNL s-ar putea dovedi mai trainică decât PNL-PNL.

Integral pe RepublicaComentarii

Terzian Plaivas Hmm! Denumirea articolului nu e rea și chiar ar mai putea fi îmbunătățită. De exemplu, articolul se putea numi Făcăreții. Dar, dacă asta e preferința lui nenea CTP, așa să fie. Punct!

27 noiembrie 2021 22:51

Baron PSD în călduri Eu știu, eu știu ce sunt ăia. Sunt făcăcători.

27 noiembrie 2021 2:14

Întrebare citată urmată de Răspuns Înainte de `89, în România existau patru categorii de cetățeni: nomenclaturiști PCR, muncitori, țărani și intelectuali. Nomenclatură PCR nu mai e, iar mulți dintre miniștrii noului guvern nu sunt nici muncitori, nici țărani, nici intelectuali. Atunci, ce sunt ei, stimați cititori? – că eu nu știu. Răspunsul la întrebare. MIniștrii noului guvernoi sunt nomenclacuriști. Adică poponari de nomenclatură, care fac popo-opopo-opoziție la curismul tradițional. Bun articol, pe cinstea mea de consumator de presă. Maestrul CTP e inegalabil ca de obicei, dar l-a greșit pe individul ăla numit Cîciu. Ăla seamănă dar nu răsare cu un mason scoțian de Buzău, el aduce mai degrabă cu un Orăcăitor pă Fesbuci, dar asta a fost până l-au găsit ăștia de la PSD ca să-l facă Harap-Alb, că parc-așa orăcăia nenea Cîciu. Acum, mă-ntreb și eu, ce vrea să însemneze expresiunea asta Harap-Alb? Adică un negroid bolnav de albinism, adică de albino? Sau un țigan d-al nostru neaoș alb la ten? O să-l vedem în curând pe nea Cîciu de ce pula calului o să fie-n stare să facă. Pân-atunci rămânem blocați la nomenclacurism, la poponăreală de nomenclatură, la poponautica nomenclaturistă, etc.

27 noiembrie 2021 2:12

Cristian Tudor Popescu PSD + PNL, euro-CIUMA ROSIE!

26 noiembrie 2021 5:55

fan Diana Ivanovich Șoșoacă:PURTAȚI 5-6 BOTNIȚE ODATA! Virusu' e mereu la pânda si-ti intra în gât sub forma de Nucleu' Dur al EURO-poollii când nu te astepti - "testeaza"-te în mod regulat în cur, ca sa vezi daca nu cumva a iesit pe acolo!

26 noiembrie 2021 5:53

ciclop alde duamna turcaia a fost in politica precum in fabula Musca la arat de Alecu Donici , cum si-a aratat toata stiinta : nu ma mai puneti voi pe mine ministru !! va dau in gat , nu mai sunt banii de pensii dar daca "o puneau ministru" behaia cateva vorbe de lauda la adresa lui alde citu : " nuuu, nu e el vinovat , au venity extra terestrii si au furat banii de pensii, uitati-va in ochii mei ca eu na va mint '"

25 noiembrie 2021 16:54

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita! Virusul nu exista. N-a murit nimeni de Covrig! Luati-va informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich Sosoaca. Stie carte, mama ei este lidera masoneriei feminine din Romania. Vor razboi cu poporul roman. Il vor avea!

25 noiembrie 2021 15:56

adică CTP-ulea, firește! .

25 noiembrie 2021 12:58

Eeei, că și moare CTP-ulea de grija și confortul sufletesc al penzionarilor! Țurcana are și ea hazul său, omenește vorbind, dar CTP-lea are rețeta de oțet antimuște, anti țânțari și anti neonazisto-marxiști vaxxiniști.

25 noiembrie 2021 12:56

PROBO Hai, ca e tare articolul ! Realitate si haz de necaz cat cuprinde .

25 noiembrie 2021 11:52

xyz Dl. ziarist CTP - mare si minunat condeier, produce scrieri memorabile, cum este articolul despre "Facatorii"....umor de buna calitate, critica nemiloasa la obiect, realism dureros, totusi, ne-a inveselit ziua, citind textul dlui. CTP, am ras de toti banii. Multumim, pe curand, cu prezentari din scena politica romaneasca, de calibrul acesteia.

25 noiembrie 2021 10:32

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.