„Nimic nu v-a putut opri să puneți în practică cea mai nerușinată trădare a votului popular de după 1990: nici sutele de morți zilnice”, scrie în declarația-manifest inițiată de 9 asociații civice și semnată de 17 organizații și de aproape 50 de personalități și adresată noii Coaliții de Guvernare, formată din PSD-PNL-UDMR.

Declarația este intitulată „Nu abandonăm România”, iar semnatarii acesteia îi avertizează pe politicieni că societatea civilă va ieși în stradă dacă vor fi încălcate „liniile roșii care asigură destinul european” al României.

Organizațiile și personalitățile care semnează declarația „Nu abandonăm România”

Asta ați făcut, în traumatizantele ultime luni: o mineriadă politică. Ca și atunci, ați adus la putere un guvern care e, de fapt, o restaurație. Ca și atunci, ați zdrobit ceea ce se construise în săptămâni și luni (și ani, de data asta) de proteste curate, care cereau un destin european pentru România.

Integral pe LibertateaComentarii

ion Pai, dealerul de droguri, si consumator dement, Dide, este la parnaie, el era "reprezentantul societatii civile", n- ati gasit alt infractor sa va scoata pe strazi la bataie cu bolovani si sticle incendiare ? Lesbiene, poponari, drogati, dealeri de droguri, alcoolici, mardeiasi, analfabeti functionali 42% , "societatea civila"

25 noiembrie 2021 8:34

Ce tragedie mare !.... Băăăă Loazelor, există un singur partid în România, e PSD, ăsta e partid, e partid dă partid, e cel mai cel și cel mai cea și cel mai hăis partid din România, care are mari realizări, partid care nu face politică cu curul, PSD face politică cu pula, cu coaiele, cu hemoroizii. Mari realizări? Păi, cum se poate numi ruinarea României de către PSD prin înglodarea țării în alte datorii externe de cele 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernările PSD? Mare realizare ditamai! Care realizare ditamai reprezintă 80% din totalul datoriei externe a României care e 121 miliarde euro. Nu e cea mai mare realizare? Păi, dacă nu e cea mai mare realizare, vă fut în gură cu PSD-ul vostru cu tot, care căcare partid NU e-n pantaloni scurți, e înțolit numai în zeghea de ocnaș, exemple sunt destule, începând cu Adrian Năstase, continuând cu Liviu Nicolae Dragnea, Adrian Severin și mai nou, Viorel Hrebenciuc, ocnaș în termen care servește patria. Costumul de zeghe de ocnaș e la două rânduri, e select, e șic, e trend, e emergent și sustenabil, e implementat și implementabil, e compliant, e ce vreți voi să fie, e zeghe de ocnaș autentică, confecționată de Giorgio Armani, dar, tot zeghe de ocnaș e la urma urmei, păi, ce pula calului vreți voi să fie? Chestia e cu schepsis, că nu e pantaloni scurți ca la USR. Votați PSD! Cu Kuru! Cu Pula! Cu ce vreți voi și cu ce aveți voi, că e bune ș-alea, vot să fie, ce pula calului! Votați-l pă Marcel Ciolacu, că tot nebărbierit e la tenul curului lui! Votați PSD! Cu Kuru! Cu Pula!

25 noiembrie 2021 4:10

„Nu abandonăm România” se revendica de la Nucleu' Dur al EURO-poollii si reuneste zeci de organizații și de HOMO-"personalități" din societatea POPO-civilă, care se oftica ca nu a iesit Dacian-Romanian Futtincurissian la vot.

24 noiembrie 2021 22:33

ABCD Intr-adevar, unii romani au votat USR/PLUS - si, s-au ales cu 6-7 spitale incendiate, plus mortii aferenti; s-au mai ales de la USR/PLUS, votantii, cu un PNRR defect intocmit de Ghinea prostu'prostilor, deci, nerealizabil, inutil pt Romania; alti romani, chiar mai fraieri, au votat PNL- si s-au capatuit cu cel mai incapabil PM, cu delicte financiare in SUA si in Romania, cu acest Catu, care, acum, s-a dezvaluit ca, a praduit fondul de pensii al romanilor; urmeaza, sa se descopere si alte fraude financiare din Buget, comise de acest Catu PM si presedintele PNL. N-avem loc acilea, sa prezentam toate nenorocirile facute de PNL/USR/PLUS, dar, noroc cu Johanis, in al 12-lea ceas inainte de dezastru, s-a opintit si-a fixat un PM si un Guvern sa repare dezastrele liberale si useriste.

24 noiembrie 2021 15:02

Ce tragedie mare !.... Ce s-ar fi visat marțafoii de USR-iști să fie Miniștrii cu mașină și șofer la scară !.....ce și-ar mai fi pus neamurile, prietenii și fariseii din Organizațiile Neguvernamentale în Consilille de Administrație și-n Ministere ca Înalți Funcționari pe bani mulți !....Ghinea, USR-istu lor își trăsese deja deoparte vreo 2 Miliarde de Euro din PNRR pentru Consultanță cu ONG-urile din parohia lor....Consultanță pentru orice, numai Consultanță să fie că se disipează mai ușor banu....Doamne ce tragedie, sunt sute de USR-iști rămași încă în Consilii de Administrații și alte Instituții ale Statului ce vor zbura afară de pe „mormanul de bănet”....Sunt ONG-uri ”dușmane poporului român” cu origini din străinătate ....Una ca Subsidiară Austriacă a oprit în Justiția Română finalizarea investiției a două hidrocentrale pe râul Jiu aflate la stadiul de 95% din fabricație....Și când asta ?....Taman când România avea nevoie de producție a Energiei Electrice tot mai multă !....Un OGU subsidiar austriac format din doar două persoane !....La Constanța mai este un ONG ”Criminal” pe nume ”Constanța Altfel” (vehicolul electoral al Contraamiralului Primar Vergil Chițac și al City Managerei Felicia Ovanesian) care a stopat zeci de clădiri cu construcțiile de finalizat în Justiția Constănțeană și acum zgârâie ochii locuitorilor înfășurate în plasă verde-închis plasticizată.....Și nenorociții de Judecători cărora poporul ăsta le dă Pensii Speciale deliberează precum Trădătorii în favoare acestor ONG-uri Criminale !.....Cum să deliberezi demolarea unor blocuri deja construite cu 6 sau 7 etaje și sute de tone de beton turnate deja !....Cât de Neghib Judecător să fi să deliberezi așa ceva ?....

24 noiembrie 2021 13:35

Pute Ati fost atat de vigilenti ca mai bine abandonati Romania ,nu mai incepeti iar cu pupicuri in diverse locuri si frecangeala ,unde erati acum 4-5 luni ,era liniste totala,lucrati ???Mereu ati fost la dispozitia unuia sau altuia !!!

24 noiembrie 2021 12:16

x Pai, dealerul de droguri, si consumator dement, Dide, este la parnaie, el era "reprezentantul societatii civile", acum, ati gasit alt infractor sa va scoata pe strazi la bataie cu bolovani si sticle incendiare ?

24 noiembrie 2021 11:10

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.