PNL este împărţit în ceea ce priveşte varianta de premier. Unii dintre liderii partidului, printre care şi prim-vicepreşedinţii partidului, ar prefera varianta Nicolae Ciucă, în timp preşedintele formaţiunii şi secretarul general se opun acestei soluţii, susţin surse din conducerea liberală.

Tensiunile în PNL sunt pe cale să escaladeze pe măsură ce liberalii trebuie să decidă propunerea lor de premier, în condiţiile în care PSD nu-l vrea pe Florin Cîţu. Mai mulţi lideri ai formaţiunii, printre care şi prim-vicepreşedinţii partidului, au încercat să-l convingă pe Florin Cîţu să accepte o discuţie şi despre o altă variantă de premier, în afara acestuia.

Pentru această discuţie au cerut convocarea unui Birou Politic Naţional, în care să poată fi un dialog despre varianta unui premier care să fie acceptat inclusiv de PNL.

Integral pe AdevărulComentarii

noi Acest Catu, se tine cu labele de scaunul PM, deoarece, a comis niste imprumuturi externe, cu dobanzi ucigase, si, comisioanele au intrat in buzunarele ....?! Alalalt complice Valceanu drak' sa-l stie, cunoste chestia cu comisioanele, motiv ca cei doi paduchi sa stea lipiti de Finante. Trebuie facute publice, urgent, valoarea imprumuturilor Catu/Valceanu, si restul.

18 noiembrie 2021 7:47

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.