De Sebastian Pricop, Miercuri, 17 noiembrie 2021, 18:07 Testele de depistare a infecției cu Covid pe bază de salivă vor ajunge în școli la jumătatea săptămânii viitoare, deși ele erau așteptate la finalul acestei săptămâni, a anunțat miercuri Sorin Cîmpeanu, potrivit Hotnews. Între timp, Ministerul Sănătății și cel al Educației nu au ajuns la o înțelegere privind modul în care ele vor fi administrate.

„Testele încă nu au ajuns în școli. După ultimele informații pe care le-am primit astăzi, ele vor ajunge cel mai târziu la jumătatea săptămânii viitoare, deși inițial am primit asigurări că vor ajunge la finalul acestei săptămâni, dar cert este că vor ajunge”, a afirmat ministrul Educației în cadrul unei conferințe organizate de ANOSR.

Miercuri, Ministerul Sănătății a transmis că folosirea testelor nu necesită pregătire medicală sau condiții speciale de lucru, iar legislația în vigoare nu exclude realizarea lor la domiciliu, însă decizia „revine sistemului educațional”.

Integral pe LibertateaComentarii

Sosoaca urlatoare a incurcat-o. Are dosar penal la DIICOT si daca persoanele care au morti in familie de covid, nevaccinati datorita influentei antivaccinistei, se vor constitui parte civila in proces cu despagubiri consistente, ii va trebui sosoacei 3(trei) generatii infertile sa plateasca.

18 noiembrie 2021 10:33

Nae Am inteles ca a fost o licitatie pentru livrarea acelor teste , licitatie castigata de o "firma de specialitate " a lui Catalin Botezatu si Sile Camataru ! In contract nu erau stipulati termeni concreti pentru livrare ? Ministrul declara : "am primit asigurari ca ......" Un contract are clauze clare nu "asigurari " , "promisiuni " ! Presa care e "cainele democratiei " vad ca a pus "batista pe tambal " referitor la acest subiect !

18 noiembrie 2021 6:43

Pute Daca era vorba de mingii de golf sau de schiuri sau clapari veneau imediat ,adunatura de javre ordionare si golani !!Rusine e putin zis pentru o gasca lipsita de bun simt !!!!

17 noiembrie 2021 21:40

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.