Liderii PSD şi PNL anunţă că negocierile pentru formarea Guvernului sunt tot mai aproape de final, însă formaţiunile din viitoarea coaliţie nu au ajuns la un consens privind Justiţia şi Finanţele.

Ultima întâlnire dintre PNL şi PSD pentru formarea coaliţiei arată că, deşi există voinţă pentru conturarea unui guvern care să aibă o majoritate largă în Parlament, sunt subiecte asupra cărora, cel puţin până acum, cele două formaţiuni nu au reuşit să se înţeleagă.

PNL şi PSD au încheiat, duminică, discuţiile privind obiectivele Ministerului Muncii, urmând ca săptămâna aceasta să pună la punct detalii privind Finanţele şi Justiţia, două domenii asupra cărora au viziuni diferite. Potrivit premierului interimar, astăzi ar fi ziua în care ar urma să se finalizeze dezbaterile privind programul de guvernare.

Integral pe AdevărulComentarii

ABCD La Finanate = depistate comisioanele la imprumuturile comise de Catu, si, in ce buzunare au intrat. La Justitie = instituirea unui control sever, al activitatii magistratilor (judecatori si procurori), astfel incat, sentintele nedrepte strigatoare la cer, sa fie stopate, sa nu mai ajunga la CEDO, care a costat Bugetul Romaniei, milioane Euro, si, nu se mai termina.

15 noiembrie 2021 8:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.