Ministrul educației recunoaște că introducerea unui prag de vaccinare pentru redeschiderea școlilor în format fizic este un compromis. Sorin Câmpeanu a explicat, duminică seara, la Digi24 care au fost motivele care au dus la stabilirea pragului de 60 la sută pentru rata de vaccinare a personalului din învățământ.

Aproape două treimi dintre școlile și liceele din România reîncep astăzi orele, după cele două săptămâni de vacanță forțată. Redeschiderea depinde de rata de vaccinare a profesorilor și angajaților. Acolo unde cel puțin 60 la sută sunt imunizați, orele se vor face în format fizic. Celelalte funcționează în sistem online.

Sunt însă și numeroase situații care pun la îndoială criteriul ratei de vaccinare. De exemplu, localități cu incidențe foarte mari, în care copiii vor merge de luni la ore. Sau localități în care nu sunt înregistrate cazuri de COVID-19, dar școala se va face online, deoarece profesorii nu sunt imunizați.

Integral pe Digi24Comentarii

fan Diana Ivanovich Șoșoacă în Austria terorizarea copiilor prin impunerea mascaradei a fost abolita complet, imagini ca poza Digi-n-curistei 24 Pavaluca L fiind tipice regimurilor asociate crimei organizate.

8 noiembrie 2021 23:14

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Protejati-va de vakssinati prin pastrarea distantei si, la nevoie, prin izolare - sunt contagiosi fizic si debili psihic.

8 noiembrie 2021 23:10

Fan Ghiorghita Puneti-va cel putin 3-4 masti pe bot si încercati sa va bagati si un sul / o sula de tifon pe beregata, pentru a va proteja mai eficient împotriva efectelor (ne dorite de noi ale) aerului proaspat.

8 noiembrie 2021 22:58

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu purtati botnita. Vor sa ne ia oxigenul! Nu va vaccinati! Virusul nu exista!!! Avem imunitatea credintei! Mergeti cat mai mult in locuri aglomerate fără botniță si vorbiți doar cu oameni care nu poartă mască! Luați-vă informatiile doar de la d-na avocat Diana Ivanovich ȘoȘoacă! Mama ei este lidera Masoneriei feminine din România... Masoneria iubeste mult Creștinismul, naționalismul, liturghia, valorile traditionale, familia, pe Lucifer...

8 noiembrie 2021 11:12

Sorin Cîmpeanu Vreau să moară cât mai mulți copii!

8 noiembrie 2021 9:23

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.