Perioada sezonului rece este favorabilă răspândirii SARS-CoV-2, asistăm deja la o tendință a creșterii cazurilor de COVID și în alte țări și nu este exclusă în următoarele luni apariția unei noi tulpini a coronavirusului, care să fie și mai contagioasă și să genereze un al cincilea val al pandemiei. Tocmai de aceea, este important să ne vaccinăm, spune coordonatorul campaniei naționale de vaccinare anti-COVID, medicul Valeriu Gheorghiță.

Întrebat dacă va veni și valul 5 al pandemiei, Valeriu Gheorghiță a declarat la Digi24 că vedem deja țări care au o recrudescență a numărului de cazuri. „În Marea Britanie este o tendință de creștere a numărului de cazuri și nu vreau să uităm că suntem în plin sezon rece.

Iarna se apropie și oamenii vor sta din ce în ce mai mult în spații închise, vor interacționa din ce în ce mai mult, aerisirea încăperilor se va face mai puțin, iar riscul de infectare evident că va crește, deci nu suntem sub nicio formă într-o perioadă care din punct de vedere al condițiilor epidemiologice să fie în favoarea noastră, ci dimpotrivă”, a arătat Valeriu Gheorghiță.

Integral pe Digi24Comentarii

Cu siguranță că vine. Ecce ajustat în laborator pentru noua situație și programat științific! Dar nu atât valul al 5-lea ecce problema, ci noul virus, despre care OMS zice că nu va mai putea fi controlat nicicum! Circulă informații potrivit cărora ciclul SARS, cu vaccinări anticovid anuale, ar urma să se încheie abia în 2025, după care va urma ciclul MARS cu un alt virus mult mai devastator! Informațiile științifice ADEVĂRATE, și nu cele oficiale, despre istoria civilizațiilor demonstrează că Terra a cunoscut o serie de extincții în masă, după care viața și-a reluat cursul aproape de la capăt. La rândul său, teoria evoluționistă, potrivit căreia omul modern ar proveni din maimuțe antropoide primitive este profund mincinoasă. Există munți de dovezi că oamenii au creat mai multe civilizații care s-au autodistrus. Spre exemplu, în templul Abydos ce datează din Egiptul antic se păstrează scrieri pictografice în care găsim imagini cu tancuri moderne, elicoptere și submarine. În Peru au fost găsite pietre din andezit, rocă asemănătoare granitului, cu imagini incizate ale unor oameni ce interacționează cu dinozaurii, privesc cerul prin lunetă sau efectuează operații pe creier sau de cezariană. Din perioada lmediat următoare epocii de piatră au rămas tăblițe ceramice cu tabele logaritmice. Dar cea mai teribilă dovadă o constituie complexitatea creierului uman față de cel al maimuțelor. În esență, creierul unui sălbatic din junglă este identic cu cel al lui Einstein, diferite fiind doar tipul de cunoștințe și de raționamente. Iată de ce „opera” de distrugere a umanității prin boli inventate, vaccinuri și teroare este de natură profund criminală. Nu ne rămâne decît să sperăm că „primitivii” din junglă vor supraviețui și vor porni un nou ciclu de viață și civilizație!

1 noiembrie 2021 13:44

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu purtati botnita, nu va vaccinati si cautati sa stati cat mai mult in locuri aglomerate, la meetinguri, in piete, la bautura cu oameni fara masca. Virusul nu exista!

1 noiembrie 2021 9:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.