Șefa secției de boli infecțioase de la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă, Victoria Bîrluţiu, face apel la oameni să se vaccineze împotriva coronavirusului, într-un mesaj video publicat pe pagina de Facebook a unității medicale, relatează Agerpres.

Medicul care a tratat pacienți cu COVID-19 încă de la începutul pandemiei subliniază că doar prin vaccinare „vom putea depăşi momentele grave prin care trecem”.

„Trăim în România, o ţară europeană, o ţară educată. România priveşte spre Europa şi se vaccinează! Dacă aveţi încă părinţi, vă rog vaccinaţi-i! Dacă vreţi ca copiii voştri să aibă doi părinţi, vaccinaţi-vă! Numai aşa vom putea depăşi momentele grave prin care trecem. Credeţi-mă că este nevoie ca toţi să înţelegeţi mesajul, vaccinaţi-vă!”, spune medicul Victoria Bîrluţiu.

Integral pe LibertateaComentarii

Ena Stanciu - UP DATE: "EMA n-a raportat înca decât 5.000 de decese după vaccin și peste 1.000.000 de reacții adverse (inclusiv paralizii si leziuni cerebrale nemaivazute înca) si asta e doar începutul, asa ca nu-i înteleg pe cei care înca mai ezita sa contribuie voluntar la aceasta splendida statistica" a mai adugat medicul, cu privirea pierduta în zare, spre Europa...

29 octombrie 2021 7:48

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.