Trei tineri cu vârste între 24 și 28 de ani au murit în ultima zi din cauza COVID-19, iar autoritățile spun că aveau comorbidități și erau nevaccinați.

În ultimele 24 de ore au fost raportate 415 decese (228 bărbați și 187 femei), din care 2 anterioare intervalului de referință, ale unor pacienți infectați cu noul coronavirus.

Dintre cele 415 decese, 3 au fost înregistrate la categoria de vârstă 20-29 ani.

Este vorba despre:

O tânără din Bucuresti, în vârstă de 28 ani, cu comorbidități și nevaccinată
Un tânăr din Vaslui, în vârstă de 25 ani, cu comorbidități și nevaccinat
O tânără din Botosani, în vârstă de 24 ani, fără comorbidități și nevaccinată.

Integral pe HotnewsComentarii

Nu zău? Măh Oltene, tu ai accent suedez!. Exact că ală cu plăcuța Muie psd! Oricum, englezii ecce mult mai intelijenți. Înstitutul britanic de Sănătate Publică a comunicat oficial că în luna septembrie, în perfidul Albion, au decedat 2281 de supuși ai Maiestății sale complet vaccinați și numai 611 nemernici nevaccinați deloc (sic!). Găoaza problemei ecce că vacinații complet vaxcinați (sic!) reprezintă 70% din decesele britanice de Covid ale lunii septembre. Că erau mai tineri și superdășteți în ale futbolului, că erau mai vârstnici, asta nu se mai spune în comunicatul oficial.. Beleaua ecce că și în Suedia, la un număr mai mic de decese, ponderea vikingilor vaxcinați complet și plecați în împărăția lui Odin ecce tot de 70%, ceea ce duce cu gândul că Nu nevaccinații ecce mai proști. Nu o spun eu, ci logica matematică...

28 octombrie 2021 15:29

Oltean Vad ca si in randurile tinerilor sunt inculti si primitivi, care refuza prosteste vaccinarea. Pacat, vor mai fi victime dintre ei. Si este sigur ca nu e placut ca sa mori sufocat.

28 octombrie 2021 14:14

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.