Fostul purtător de cuvânt al PNL şi susţinător al fostului preşedinte al liberalilor, Ludovic Orban, şi-a anunţat demisia din grupul parlamentar al partidului, explicând că este un „gest de protest” faţă de noua conducere a PNL.

„Mi-am înscris demisia din grupul parlamentar al PNL la biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor şi începând cu data de astăzi sunt un parlamentar liber al PNL. Voi activa în calitate de deputat neafiliat”, a anunţat fostul purtător de cuvânt al PNL la Parlament.

Deputatul a explica demisia sa ca un „gest de protest” faţă de noua conducere a PNL, afirmând că aceasta, alătiuri de preşedintele Klaus Iohannis „au aruncat ţara în haos şi au distrus coaliţia de guvernare”, despre care spune că este singura „formulă legitimă de guvernare”.

Integral pe AdevărulComentarii

Elvis Felicitări ! Oamenii cu coloana vertebrala pleacă din cloaca pnl- pdl.Daca ar vedea Bratieni cine a ajuns să conducă partidul liberal s-ar răsuci în mormânt.De noaptea minții că partidul liberal sa fie condus de câtu, vâlceanu, rareș bogdan, boc, flutur.Ce au ăștia in comun cu doctrina liberală a Bratienilor, ăștia nu știu nici istoria partidului. Sunt niste oportuniști, trecuți pe la mai multe partide, gen vâlceanu, boc, raresitul trompetistul, flutur.cutulache nici nu poate pronunța corect partidul național liberal, i se împleticește limba.Solutia de salvare a liberalismului adevărat este că Orban și oamenii de bună credință din PNL să se rupă de aceasta cloaca pnl- pdl și să facă un partid liberal adevărat.

28 octombrie 2021 20:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.