●Propun o soluție mult mai rapidă și mai clară pentru rezolvarea crizei politice: să se reunească plenul Parlamentului, prezența obligatorie, se închid ușile și se dă drumul unui bellum omnium contra omnes, încăierare toată lumea cu toată lumea, transmisă în direct. Vor câștiga detașat, chiar și fără ajutorul de categorie grea al senatoarei urlătoare, matracucii de la AUR. După care, aceștia vor ocupa Palatul Victoria și vor guverna țara ei singuri, după cheremul lor.

România are nevoie de o stăpânire AUR. După treizeci și ceva de ani de la căderea clanului scorniceștean, a rămas în poporul ăsta o sete de dictatură a pitecantropilor ceva de speriat. Nici masele, nici partidele, nu dau un sfanț pe democrație, întrucât e obositoare, ineficientă și, cum a zis Iohannis, eșuată. Așa că un vaccin cu AUR poate ne-ar mai sătura de virusul dictaturii. Sau poate că vaccinul ne va îmbolnăvi definitiv, cum zice AUR.

●Statisticile arată că, până în 2050, populația României va scădea la 15 milioane, dintre care o treime vor fi pensionari. Guvernele se schimbă de la an la an, iar sporul demografic rămâne constant negativ de la an la an. Și românii pleacă din țară.

Integral pe RepublicaComentarii

Victor Ponta, ofiter SIE, mason, homosexual PROBO, imi placi enorm. Esti liber?

28 octombrie 2021 13:02

PROBO Nu d-le CTP, " poporul asta" nu a ramas cu o sete de dictataura ci s-a saturat de haosul existent .

28 octombrie 2021 12:05

Lumineaza Doamne poporul tau Deh.Au disparut imperii mari ,da o tara formata din trei tarisoare,niciodata stapane deplin pe destinele lor ,si dintre care Ardealul e cumparat pe bucati de ....niste vecini deai nostri ,Moldova e vaaaiii de mama lei iar Tara Romaneascaaaa....mmmaaiii ezista?...

28 octombrie 2021 11:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.