Sistemul paralel de vaccinare fictivă construit în Prahova de doi asistenţi medicali, un brancardier şi un instalator a ajuns inclusiv în rândul reprezentanţilor Lotului Olimpic al României, dar şi la Serviciul de Paşapoarte Prahova.

Din interceptările telefoanelor celor patru lideri ai afacerii reiese că reperezentanţi ai Lotului Olimpic al României au purtat discuţii cu unul dintre asistenţii implicaţi sperând să obţină certificate de vaccinare fictive de care aeau nevoie ”pentru deplasare în China”, cel mai probabil referindu-se la Olimpiada de Iarnă de la Beijing care are loc la începutul anului viitor.

Discuţia telefonică între reprezentantul Lotului Olimpic al României şi asistentul medical implicat în reţeaua de vaccinare la chiuvetă de la Valea Călugărească a avut loc în iulie 2021. Din discuţie reiese că solicitantul se afla la Sinaia la acea dată.

Integral pe AdevărulComentarii

Diana Frîncu: Iata, stimati cititori, în ca hal de hal am ajuns, daca pâna si membrii lotului olimpic al tarii Dvs. sunt nevoiti sa recurga la acte disperate pentru a evita asasinarea / mutilarea ca urmare a "imunizarii" & "protejarii" pe cale de vakssin... Cu respect, D.F.

27 octombrie 2021 21:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.