Au murit 11.424 de oameni de la 1 septembrie până azi, adică din momentul în care premierul Florin Câțu a decis să împingă USR afară de la guvernare prin demiterea lui Stelian Ion de la Justiție, într-un moment în care numărul infectărilor creștea deja de trei săptămâni.

Dacă aruncați o privire în graficul de mai jos, veți vedea că la 1 septembrie în România se înregistrau deja peste 1400 de infectări pe zi, în creștere constantă de la începutul lunii august. Altfel spus, era clar pentru toată lumea de câteva săptămâni că vine valul 4, dar lor nu le-a păsat.

La data de 5 octombrie, ziua căderii guvernului Cîțu, în România se înregistrau deja peste 15 mii de infectări pe zi. Responsabili pentru dărâmarea guvernului în plin val patru și aruncarea țării în criză politică profundă sunt PSD, autorul moțiunii de cenzură, USR și AUR, care au votat-o.

Integral pe G4media.roComentarii

ABCD Posibil sa scape Romania de perechea sinistra Johanis, acolo, in Egipt - vreun cutremur, ceva, sa li se prabuseasca peste dovlecii care tin loc de cap, niste bolovani, sau, scorpionii din desert sa-si faca treaba...cata sfidare arata Johanis, fata de dezastrul produs chiar de el &"guvernul meu", Romaniei !

28 octombrie 2021 9:00

Lute Cred ca din cauza numarului mare de morti si de situatia politica se plimba trist Plavanul printre piramide insotit de gloaba.Multa durere si ingrijorare se vedea pe fetele lor insotita si de o mare satisfactie ca au rezolvat problemele Orientului,Amin !!

28 octombrie 2021 7:17

Pute a căcat, deci e Paulus pron zonă, știți postacul bolșevic homosexual distrus 21:12 - 23:05

28 octombrie 2021 5:32

Dan Tăpălagă: Tocmai am aflat ca nici dl. Plicusor Ban nu s-a "imunizat" - ce p*la mea mai e si asta?! Nicușor Dan încă nu s-a "vaccinat" pentru că a trecut recent prin boală (ca euro-gâsca prin apa, n.m.), dar îi îndeamnă pe alții să se vaccineze și pentru el - EMOTIONANT, nu?! Cu respect, D.T.

27 octombrie 2021 23:05

Dan Tăpălagă: vezi VIDEO (absolut îngrozitor, n.m.) la adresa: https://www.youtube.com/watch?v=cyJLYPh9pxY&feature=emb_imp_woyt

27 octombrie 2021 22:16

Dan Tăpălagă: 25 de copii au murit în timpul studiilor cu medicamente, că alți 55 de copii au murit după finalizarea studiilor (în centrele de plasament) și, potrivit lui Tim Ross, directorul programului de protecție a copilului din cadrul VERA (în 2009), 29% din restul de 417 copii care au fost folosiți în studiile cu medicamente au murit (dintr-un total de 532 de copii despre care se recunoaște că au fost folosiți) - REVIN CU DETALII!

27 octombrie 2021 22:14

Dan Tăpălagă: Tocmai am aflat ca Parintele Vakssiniadei din SUA, dl. Anthony S. Fauci, aflat la conducerea Institutelor Naționale de Sănătate (NIH) din acea tara, nu a finanțat doar experimente pe câini mâncați de muște de vii și pe maimuțe găurite în țeastă, după cum am informat recent, ci și pe orfani bolnavi de SIDA, la un spital din New York, în 2004, potrivit The Gateway Pundit, care citează ICC Investigation - RVIN CU DETALII!

27 octombrie 2021 22:13

Dan Tăpălagă: În schimb în ... NIGERIA (210.000.000 de locuitori, n.m.) nu au murit în ultimii 2 ani nici 2.500 de negri de Covid (în conditiile în care tratamentul cu IVERMECTINA e generalizat si procentul de "imunizati" si de "protejati" e practic ZERO, n.m.). Cu respect, D.T.

27 octombrie 2021 21:44

Elvis Pai băi tăpălagă, psd- îl tocmai ptr asta a depus moțiunea de cenzura , din cauza incompetentei "guvernului meu" condus de câtu. De ce bagi PSD ul în aceiași oala cu pnl ul, udmr ul și usr . Una doua PSD ul și aur sunt de vina ptr ce este rău în țară asta, dar pe incompetenții, hoții, și habarniști de la pnl, udmr și usr nu-i vedeți. PSD ul nu mai este la guvernare de trei ani de zile, de drac nea au scăpat,de nicolicea,medelin,și alți că ei ca nici numele nu ni le mai aducem aminte s-au debarasat , dar voi o țineți langa că PSD ul este cel mai rău.Uitati- va la caricaturile astea de acum de la guvernare, nici nomenclaturiștii lui ceaușescu nu erau așa de panarame.

27 octombrie 2021 21:12

Florin Citu e principalul vinovat Toxica fiinta!

27 octombrie 2021 20:43

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.