Un consilier din Ministerul Dezvoltării a fost reținut, miercuri, de procurorii DNA, fiind acuzat că ar fi luat mită de la un om de afaceri. Este vorba despre un autoturism de lux în valoare de aproximativ 80.000 de euro pe care Viorel Dinu l-a cerut în schimbul unor favoruri.

DNA a anunțat că procurorii l-au reținut pentru 24 de ore pe Viorel Dinu, consilier evaluare – examinare în Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației – Serviciul Corp Control, pentru luare de mită, scrie HotNews. Fapta s-a petrecut în cursul anului 2020, când Viorel Dinu ar fi cerut și primit un autoturism de lux în valoare de aproximativ 80.000 de euro.

Potrivit procurorilor, Viorel Dinu ar fi cerut, printr-un intermediar, mită pentru a nu constata nereguli ce ar fi atras sancțiuni, inclusiv suspendarea contractelor pe care una dintre firmele omului de afaceri le avea încheiate cu două primării din țară.

Integral pe România LiberăComentarii

Pute Rai sunteti ,fi-ti mai intelegatori ,astia nu au muncit niciodata si cum sunt si hamasiti ,nu au avut timp inca sa invete !!!

27 octombrie 2021 19:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.