Senatorii au dezbătut și votat, miercuri, proiectul de lege care prevede obligativitatea prezentării certificatului verde la locul de muncă. După scandalul făcut cu o zi în urmă de parlamentarii AUR în comisiile de specialitate, nici ședința de plen nu a fost lipsită de incidente. Legea nu a strâns suficente voturi pentru a fi adoptată. Senatul este prima cameră sesizată. Proiectul merge la Camera Deputaților, care este cameră decizională.

Proiectul a fost respins de Senat cu 67 de voturi „pentru” și 60 de voturi „împotrivă”. Pentru adoptare, fiind vorba de o lege organică, erau necesare 69 de voturi. PSD și AUR au votat împotriva proiectului de lege.

Proiectul merge la Camera Deputaților, care e cameră decizională.

Integral pe Digi24Comentarii

Și încă ceva, bibicule doldora cu „bun simț”... Certificatul verde a fost recomandat de UE ca să fluidizeze libera circulație în Uniunea Europeană, nu pentru a fi foslosit pentru tot felul de discriminări între cedtățenii comunitari. La noi, „intelijenții” neamului au cumpărat 120 de milioane de doze de vaccin, fără să facă nici cele mai simple calcule aritmetice pentru a ști cam câte ar fi fost necesare. Bașca faptul că puteau să apară, așa cu s-a și întâmplat, medicamente noi, care fac inutil vaccinul, plus faptul că așa-zisele vaccinuri se dovedesc ineficiente și cu grave efecte adverse. Pentru exemplificare, OFICIAL, 70% dintre decesele lunii septembrie din Marea Britanie, respectiv 2.281, au fost ale unor vaccinați complet, în număr de 2281, față de 611 nevaccinați!!!. Neavând ce face cu atâtea doze, premierul analfabet Cîțu și criminalii din gașca lui Arahat se folosesc abuziv de certificatul verde pentru a încălca mai toate drepturile omului menționate în Constituție și în Declarația Universală a Drepturilor Omului. Ca argument se folosesc de golănia cum că, în numele dreptului la viață își pot ei permite să le calce în picioare pe toate celelalte! Dar cum protejezi oare dreptul la viață când îndatorezi țara cu zeci de miliarde de euro fară să cumperi medicamentele necesare combaterii pandemiei? Cum protejezi dreptul la viață când te bizui strategic doar pe iluzoria mască facială și pe vaccinuri la fel de iluzorii, care nu te apără, practic, cu nimic dintre cele promise în reclama comercială? În plus, în loc să te orientezi strategic pe combaterea bolii în faza ei inițială, lași bolnavii să se descurce cum pot până ajung la ATI, unde li se pompează oxigen în plămâni, că ecce și el de la bunul Dumnezeu, deci relativ ieftin.

28 octombrie 2021 11:46

@Apel la bun simț Respectăm până la ceruri medicii care își ajută pacienții SĂ NU AJUNGĂ ÎN SPITALE și să devină victime ale unor protocoale inepte, dacă nu CRIMINALE! Acești medici pe care îi prețuim aplică neabătut jurământul care le cere în primul rând SĂ NU FACĂ RĂU. Sunt câteva mii de medici cinstiți și în România, care aplică tratamente proprii, evitându-le pe cele stabilite prin protocoale Mengele-oide. Spre deosebire de doctorița Flavia Groșan din Oradea, ei au ales să rămânână anonimi, pentru a nu fi hăituți și ei în mod oribil, precum doctorița orădeancă, de către covIDIOȚI. Precis că ești și tu un idiot ignorant și nici vorbă să fi auzit de doctorul Vladimir Zelenko din New York, cel care l-a vindecat pe Donald Trump de Covid, fără o secundă de spitalizare. Până la un un moment dat, acesta vindecase prin tratamentul său alternativ, deci fără spitalizare, mult peste 6,000 de oameni. Dar nu numai atât, a școlarizat serii întregi de medici cum să aplice și ei tratamentul. La noi, dacă doctorița Groșan ar mai fi învățat și pe alții să-i preia tratamentul, fanaticii covIDIOȚI ar fi și asasinat-o! Prin urmare, se poate și altfel, dar doctorii care s-au căcat pe el de jurământ al lui Hypocrate sunt prea bine plătiți și prea ridicați în slăvi de propaganda vaccinistă a ELITELOR GLBALISTE ca să nu pună botul la recompensele oficiale pentru prostituare profesională și intelectuală. Se mai și victimizează în postura de „eroi”! Ar fi fost măcar professioniști onești dacă ar fi spus cu glas tare că nu au antiviralele necesare în spitale, iar dacă acestea existau în farmacii, oamenii se puteau trata acasă, nu să moară prin spitale îndopați doar cu paracetamol!!!

28 octombrie 2021 10:38

Apel la bun simt Medicii care salveaza vieti sunt nazisti?

28 octombrie 2021 8:03

NAZIȘTII DEGHIZAȚI ÎN HALATE ALBE Istoria se repetă! Asemenea NAZIȘTILOR din perioada 1945, când o anumită parte a populației erau obligați să poarte anumite semne și/sau adeverințe pentru a se putea ieși din casele lor, acum NAZIȘTII ÎN HALATE ALBE, în ”virtutea măsurilor de sănătate publică”, IMPUN ACESTE KK-turi de CERTIFICATE VERZI!

28 octombrie 2021 7:05

Pute a cacat, ergo sobolanu\' bolsevic Xi Jinping-pong e prin zona: ...

27 octombrie 2021 22:26

Fute-l repede pe sobolanul negationist-miocardist ModeRNA! #Acum!

27 octombrie 2021 22:24

Fute-l repede pe sobolanul negationist Pfizer: #Acum!

27 octombrie 2021 22:23

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Florin are diaree. Trebuie să fut în cur. Vreau postac cîțist. Acum!

27 octombrie 2021 20:13

Pute a căcat, deci e Paulus pron zonă, știți postacul bolșevic homosexual distrus 17:53 - 17:56

27 octombrie 2021 18:04

Fute-l repede pe sobolanul negationist-miocardist ModeRNA! Acum!

27 octombrie 2021 17:56

Fute-l, fute-l, fute-l repede pe sobolanul-criminal în masa Anthony Fauci (NIH)! Acum!

27 octombrie 2021 17:55

Fute-l repede pe sobolanul negationist 習近平 / 习近平 (Xi Jinping-pong)! Acum!

27 octombrie 2021 17:53

Fute repede un sobolan negationist! Acum!

27 octombrie 2021 16:46

fan Diana Ivanovich Șoșoacă, fiica liderei masoneriei feminine din Romania Nu credeti propaganda autoritatilor! Virusul nu există! Vor sa ne pună botnită la toți, să nu mai fim liberi. NU PURTAȚI BOTNITĂ! NU VĂ VACCINATI! MERGETI CÂT MAI MULT IN LOCURI AGLOMERATE FARA BOTNIȚĂ! Vorbiți doar cu oameni care nu poartă botniță! Luați-va informațiile doar de la eroina doamnă Șoșoacă!!!! Doar e mama liderei masoneriei feminine din Romania...

27 octombrie 2021 16:26

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.