Confuzie în primării, după ce Comitetul Național pentru Situații de Urgență a impus certificatul verde ca pașaport de acces în instituțiile publice. Situația este hilară: primarii și funcționarii nevaccinați pot merge liniștiți la serviciu, dar n-au acces în primăriile învecinate, ori în alte instituții vitale pentru desfășurarea activității, precum ministere, prefectură, Consiliul Județean, Inspectoratul Școlar și așa mai departe.

Deși sunt nevaccinați, primarii și funcționarii au dreptul să împiedice contribuabilii nevaccinați să intre în primării. Nimeni nu înțelege logica noilor restricții. Din cauza aceasta, unii primari deja și-au trimis angajații nevaccinați să lucreze de acasă, iar alții speră să-și convingă subalternii să se imunizeze.

Primăria comunei Crivăț, județel Călărași. Aripa principală este în renovare. Angajații... prin odăile din spate. Cu tot cu primarul sunt 16. Vaccinați... doar trei! Primarul și încă doi. Contribuabilii nevaccinați nu au voie în instituție! Așa este decizia Comitetului Național pentru Situații de Urgență! Parlamentul ia în calcul să le interzică și funcționarilor nevaccinați accesul în instituțiile statului, dar mai este până la decizia finală. Așa că, momentan, toată lumea e la lucru.

Integral pe Digi24Comentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.