Mitropolia Moldovei și Bucovinei condamnă public afirmațiile făcute de protosinghelul Teodosie Paraschiv, de la Mănăstirea Durău, care a ținut mai multe cuvântări în care a promovat teorii ale conspirației privind vaccinul anti-COVID.

Teodosie Paraschiv a susținut într-o serie de mesaje publice adresate credincioșilor că pandemia și vaccinarea sunt conspirații ale „Guvernului Mondial creat de extratereștri”, care vrea să controleze oamenii prin cipurile din vaccin, relatează publicația locală Reporter de Iași. „Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, le-a spus preotul credincioșilor.

"Afirmațiile starețului Teodosie Paraschiv că „vaccinarea e o condamnare la moarte” și că „vaccinul otrăvește copiii” sunt contrazise de dovezile științifice. Deciziile medicale care afectează viața dumneavoastră ar trebui discutate cu medicul."

Integral pe LibertateaComentarii

Petre Chinurile prin care trece o tânără de 21 de ani după ce s-a vaccinat cu Pfizer: Paralizie, spasme și pierderea abilităților motorii. Mama ei a decis să facă totul public. VIDEO - https://www.activenews.ro/stiri/Chinurile-prin-care-trece-o-tanara-de-21-de-ani-dupa-ce-s-a-vaccinat-cu-Pfizer-Paralizie-spasme-si-pierderea-abilitatilor-motorii.-Mama-ei-a-decis-sa-faca-totul-public.-VIDEO-170272

27 octombrie 2021 21:36

Petre Dublu vakssinat & "protejat" 10.000%, Cristian Țânțăreanu a fost testat pozitiv la Covid: "Îmi era rău, îmi scăzuse oxigenul, când am văzut că scade dramatic m-am dus în spital"...

27 octombrie 2021 21:34

Petre Mircea Rednic: Dacă nu reușește să mă protejeze, ce vaccin e ăsta? Antrenorul lui Dinamo, declarații șocante despre accidentarea lui Răuță: De două zile acuza o durere în piept. Nu l-a lovit nimeni, a căzut (ca bou' vakssinat, n.m.).

27 octombrie 2021 21:32

Petre ... Orice s-ar spune on fapt e clar. Din păcate se moare pe capete ca oamenii nu sunt vaccinați la timp. Si dovezi concrete sunt cu prisos in aceasta direcție. Orice alta discuție nu are sens. Si eu am avut corona (chiar m-am simțit rău) cu vaccin cu tot. Daca nu m-as fi vaccinat probabil acum as fi mort.

27 octombrie 2021 16:52

erată. În CE-L prrivește... .

27 octombrie 2021 16:15

@popaaa, idiotule! Fără religie, nu ai puea să-i citești acum pe Dante Alighieri, pe Shakespeare sau pe Dostoievski! Nu-mi fac iluzii că unul ca tine a citit vreo pagină din scrierile acestor genii ale omenirii. Nici măcar din Marx. Înșelege, boule, că marile religii fac parte din istoria și devenirea umanității, iar dacă nu știi nimic despre ele, măcar taci dracului din gură. Fără religiile iudaică și creștină, de exemplu, n-am fi avut cele zece porunci al lui Moise, care reprezintă quintesența moralei, iar fără legile moralei, ori am fi involuat spre regnul animal, cel lipsit de conștiință, ori am fi rămas în epoca de piatră, ori ne-am fi exterminat reciproc încă din preistorie. Tu, de unul singur, nu poți distruge natura umană, dar ca acolit al curentelor filozofice neomarxiste, ultimii veniți fiind transumaniștii, care vor să asocieze oamenii cu mașinile, dimpreună cu alți idioți, riscați să distrugeți până și noțiunea de om! Iar dacă porți un nume real românesc, să știi cretinule, că în istoria națională, după retragerea aureliană din Dacia a urmat un „mileniu de întuneric”, în care poporul român și limba în care grăiești s-ar fi pierdut definitiv dacă nu existau acei „oameni cu oalele aurii pe bostan”, care n-au lăsat să se stingă flacăra neamului, că propovăduia credința, morala, sau datinile naționale din chilii de piatră, sau biserici sărăcăcioase. În cel privește pe călugărul de la Durău, să știi că e un tip extrem de cultivat, care citește, știe și înțelege ce se întâmplă cu adevărat în lume, fără să aibă creieri spălați pe feisbuci, prin cluburi de noapte sau găști de derbedei analfabeți.

27 octombrie 2021 16:11

popaaaa Ba de ce nu incepeti cu aia mai mari, cu oalele aurii pe bostan, Teodosie si cel de la giurgiu alt ipochimen nemernic?

27 octombrie 2021 7:24

NEVACCINAȚII VACCINAȚI au umplut saloanele spitalelor. FILMAREA ZILEI https://www.activenews.ro/stiri/NEVACCINATII-VACCINATI-au-umplut-saloanele-spitalelor.-FILMAREA-ZILEI-170240

26 octombrie 2021 23:42

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.