Comisia Juridică a Senatului a dat aviz pozitiv propunerii legislative care impune obligativitatea certificatului verde COVID la locul de muncă. Decizia a fost luată după ore de haos la dezbateri, în comisiile care urmau să ia o decizie.

Parlamentarii AUR au intrat cu forța în sala de ședință și a fost nevoie ca dezbaterile să fie sistate și reluate câteva ore mai târziu. Legea va ajunge mâine, la vot, în plenul Senatului, dar ultimul cuvânt îl au deputații.

Prevederea care a stârnit numeroase nemulțumiri în rândul cadrelor medicale, pentru că impunea ca și condiție de desfășurare a activității existența certificatului digital. În caz contrar, inițiatorii propun ca angajatorul să poată suspenda pe o perioadă de 30 de zile activitatea celor fără certificat, iar dacă nici după cele 30 de zile nu este prezentat documentul, angajatorul poate înceta de drept contractul de munca.

Integral pe Realitatea.netComentarii

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu credeti propaganda autoritatilor! Virusul nu există! Vor sa ne pună botnită la toți, să nu mai fim liberi. NU PURTAȚI BOTNITĂ! NU VĂ VACCINATI! MERGETI CÂT MAI MULT IN LOCURI AGLOMERATE FARA BOTNIȚĂ! Vorbiți doar cu oameni care nu poartă botniță! Luați-va informațiile doar de la eroina doamnă avocat Șoșoacă!!!! Mama ei este foarte mare in Masonerie...

27 octombrie 2021 8:32

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Aș da o muie la săraci

27 octombrie 2021 4:31

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.