Chiar dacă s-a lăsat de sportul de performanţă de ceva timp, fostul stelist are doar 36 de ani. Din păcate, ultimele veşti despre el sunt de-a dreptul groaznice. Bănel Nicoliţă a fost genul de fotbalist mai puţin dotat din punct de vedere tehnic, dar care s-a ridicat şi a ajuns apreciat datorită muncii.

O singură statistică spune totul, în acest sens: aproape în fiecare partidă în care era pe teren, Bănel alerga peste 12 kilometri, de-a lungul unui meci întreg, şi ocupa unul din primele locuri în clasamentul distanţelor acoperite. Având această seriozitate şi perseverenţă, Nicoliţă a ajuns la un nivel pe care nu l-au atins alţi jucători români mult mai talentaţi: A adunat 37 de selecţii în echipa naţională, a jucat la Euro 2008 cu Victor Piţurcă selecţioner şi a evoluat în campionatul francez, la două formaţii bune, St. Etienne şi Nantes.

Din păcate pentru Nicoliţă, toată averea pe care a strâns-o din fotbal pare că a pierdut-o deja, la doar 36 de ani! Cel puţin, aşa scrie „Fanatik“, într-un articol semnat de doi jurnalişti cu surse bune, Cristi Coste şi Marian Popovici.

Integral pe AdevărulComentarii

nea corectu Raman la parerea mea;Toata stima pentru omul care isi depaseste conditia jalnica si urca in randul oamenilor in mod corect ,cinstit.N-am intalnit niciodata un Rrom,nici in scoala,nici in sarmata ,nici pe unde am mai umblat ,in care sa ai deplina incredere,cu care sa poti pleca ,,La drum" sa te bazezi pe el,sau care sa nu dea cu mucii in fasole cand iti era lumea mai draga.exact vorba romaneasca;Au trait ,au invatat ,au muncit ,au incercat sa se integreze dar sau innecat ...ca tiganul la mal.

27 octombrie 2021 9:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.