Florin Cîțu, președintele PNL, a anunțat marți că premierul desemnat Nicolae Ciucă le-a trimis liderilor de partide o propunere de armistițiu pe o perioadă determinată, pentru a susține guvernul Ciucă cu puteri depline.

”Azi, premierul desemnat a trimis către liderii politici ai partidelor un document, un armistițiu, prin care toate partidele vor susține acest guvern minoritar pe o perioadă limitată și vom susține în Parlament până trecem de această iarnă. Între timp avem timp să discutăm. Venim cu acest document, îl semnăm toți liderii politici. Dacă liderii politici nici acum nu înțeleg să deblocăm criza, ne îndreptăm cu pași repezi spre o situație pe care nu o mai putem gestiona”, a spus Cîțu.

Declarațiile lui Cîțu:

Am trimis acest document, încă nu avem un răspuns. Să vedem cum motivează acest refuz. Eu cred în cuvintele acestor lideri, că vor să rezolve criza, avem de gestionat o criză sanitară în România. Acesta este un armistițiu pentru o perioadă determinată de timp. Este un guvern minoritar, PNL UDMR, îl susținem, vedem care sunt soluțiile.

Integral pe G4media.roComentarii

clujean Catu impreuna cu Magarul trebuie dusi in camasa de forta la Socola sau la 9 acum in al 12 ceas...

27 octombrie 2021 7:16

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Florin e constipat. Trebuie să fut în cur. E vreun fan Cîțu prin zonă?

26 octombrie 2021 20:16

Deja se vede creșterea IQ-ului național- au muriit mulți imbecili negaționiști .

26 octombrie 2021 20:10

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu credeti propaganda autoritatilor! Virusul nu există! Vor sa ne pună botnită la toți, să nu mai fim liberi. NU PURTAȚI BOTNITĂ! NU VĂ VACCINATI! MERGETI CÂT MAI MULT IN LOCURI AGLOMERATE FARA BOTNIȚĂ! Vorbiți doar cu oameni care nu poartă botniță! Luați-va informațiile doar de la eroina doamnă Șoșoacă!!!!

26 octombrie 2021 19:07

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Elvis, vorbesti pe nas. E normal, gura o ai in pula mea.

26 octombrie 2021 19:04

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Elvis, vorbesti pe nas. E normal, gupa o ai in pula mea.

26 octombrie 2021 19:04

Elvis Câtu încearcă prin toate mijloacele să rămână în cărți pentru premier.A scos din joben aceasta găselniță cu " armistițiu" până în februarie pentru ca atunci prietenul lui jonhanis să-l numească pe el premier.Balbaitul nu suporta sa nu mai fie el premier. Oricum cu el pnl ul nu o sa mai intre în parlament.

26 octombrie 2021 18:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.