Preotul Ursăchescu povestește cum prezența lui în spital nu doar pe bolnavi i-a mișcat: „Țin să mărturisesc că nu mai puțin mișcat am fost și eu”.

„Părinte, avem peste 600 de bolnavi și în fiecare zi ne mor câte 5-6 oameni”, a fost primul mesaj către preot, din partea directorului spitalului. „Fii binevenit între noi”. Părintele s-a gândit și a mers în spital. El a constatat că printre bolnavi „a apărut credința că cine vine aici nu mai scapă cu viață”. Și că până și unii medici se tem, din cauza bolii, „că pot deveni contagioși”. Bărbatul a văzut că, în unele situații, greul pică pe muncile medii sau joase, ale asistentelor și infirmierelor, „care stau tot timpul printre bolnavii contagioși”.

Preotul s-a întrebat, inițial resemnat, de ce l-au chemat? „Deci rolul meu nu era altul decât să-i îngrop”, a fost primul gând care i-a trecut prin minte.

Integral pe LibertateaComentarii

Pute a cacat, deci e psd-istul Paulus prin zona: 23:15

27 octombrie 2021 14:08

Cătălin Tolontan - acum pe bune - Parinte. io sug EURO-poolla 24 din 24 cf. Normelor CE în vigoare si-mi bag pula în patu' de suferință al bolnavilor - crezi ca mai am vreo sansa sa scap de mine?

26 octombrie 2021 23:15

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă Un preot vândut nazistului evreu Soroș!

26 octombrie 2021 20:14

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu credeti propaganda autoritatilor! Virusul nu există! Vor sa ne pună botnită la toți, să nu mai fim liberi. NU PURTAȚI BOTNITĂ! NU VĂ VACCINATI! MERGETI CÂT MAI MULT IN LOCURI AGLOMERATE FARA BOTNIȚĂ! Vorbiți doar cu oameni care nu poartă botniță! Luați-va informațiile doar de la eroina doamnă Șoșoacă!!!!

26 octombrie 2021 19:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.