În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 16.765 cazuri de persoane pozitive cu SARS-COV-2 și au fost raportate 523 decese, dintre care 12 anterioare, anunță Grupul de Comunicare Strategică (GCS).

Este al doilea cel mai mare număr de decese înregistrate într-o singură zi, după recordul absolut din 19 octombrie (561 morți Covid).

Datele vor fi detaliate în buletinul informativ de la ora 13.00. (GCS).

Integral pe G4media.roComentarii

pensionar Johanise, nu-ai frisoane cand verzi 523 de morti pe zi, asta-i rezultatul conducerii tarii, m-ai joci golf nemernicule? Ar fi cazul sa pleci la mata ca sa nu patesti ca Ceausescu, numai ca acolo trebuie sa muncesti si tie iti place munca ca dracului tamaia.

27 octombrie 2021 7:21

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Nu credeti propaganda autoritatilor! Virusul nu exista! Vor sa ne puna botnita la toti, sa nu mai fim liberi. NU PURTATI BOTNITA! NU VA VACCINATI! mERGETI CAT MAI MULT IN LOCURI AGLOMERATE FARA BOTNITA!

26 octombrie 2021 11:55

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Fratilor, cei care credeti in Doamna Șoșoacă: nu vă vaccinați și nu purtați mască. Avem imunitatea credinței. Amin! Până acum, nu s-a infectat și n-a murit nici un susținător al Doamnei Șoșoacă! Amin! Mergeti in locuri foarte aglomerate, vorbiti doar cu oameni care nu poarta botnita!

26 octombrie 2021 11:39

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.