Ludovic Orban și-a anunțat, marți dimineața, în plenul Parlamentului demisia din grupul parlamentar al PNL. El a precizat că nu demisionează încă și din partid și că gestul lui este "o mică formă de protest": "Nu pot fi părtaș la acest mod de a face politică".

"Obligația morală pe care o am față de cetățenii care au avut încredere e de a-mi respecta angajamentele pe care le-am luat în campania electorală față de ei. Din păcate, azi nu am altă soluție pentru a fi consecvent în onorarea acestor obligații morale decât de a mă despărți, sper eu temporar, de colegii mei din grupul parlamentar.

S-a creat o criză politică artificială din motive pe care nu le-a înțeles niciun cetățean român, sunt convins că mulți nu înțelegeți, a fost făcut praf un partid politic, a fost făcută praf coaliția.

În plină criză a fost un circ politic pe care majoritatea populației îl respinge.

Integral pe Digi24Comentarii

Iskander Așa da! Așa te vreau nene Ludovic. Din păcate ești singurul individ politic din PNL care ești un adevărat patriot și te preocupă soarta nației și a țării. Poate ai conștientizat și tu că inițiativele de haiducie și rebeliune politică despre crearea unui alt partid nu sunt decât ipocrizii de moment ce nu produc nimic bun pentru nimeni. E mare păcat că s-a ajuns aici, dar tu ești responsabil în parte pentru cele întâmplate, pentru că tu i-ai făcut oameni în PNL pe toți cei care te-au dărâmat, Iohannis, Cîțu, Rareș Bogdan. Ai fot atât de naiv încât ai crezut că bunele tale intenții vor fi apreciate și unele servicii făcute unora se vor întoarce ca favor, dar, ai uitat că-n politică e ca-n junglă, ca să fii și să rămâi tartor trebuie să-i înlături pe toți cei care se opun ție la un moment dat. Acum, dacă ai realizat crunta realitate e cam tardiv, deh, ce pula calului să-ți fac?

28 octombrie 2021 7:34

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.