"Te vaccinezi, ți-ai semnat condamnarea la moarte. Să nu vă otrăviți copiii!”, "Biserica nu trebuie să facă propagandă pro-vaccin, care este o campanie satanistă", "Transumanismul este o mișcare care dorește crearea unui om nou, a unui om hibrid. Omul 2.0. Adică un om care să fie un fel de organism modificat genetic. Cum se ajunge aicea? Prin ARN mesager care este injectat prin aceste așa zise vaccinuri" - asta susține, în predicile din fiecare duminică, dar și într-o carte și într-un CD, duhovnicul Mănăstirii Durău, Teodosie Paraschiv, scrie Reporter de Iași.

Conform jurnaliștilor de la reporteris.ro, duhovnicul Mănăstirii Durău, loc emblematic pentru Mitropolia Moldovei, unde Patriarul Daniel voia să facă un "Athos al României", le vorbește ore întregi enoriașilor despre Guvernul Mondial creat de extratereștri, despre controlul oamenilor prin cipurile din vaccin și despre magneți la locul injecției.

Publicația locală a intrat în posesia unor înregistrări halucinante, în care preotul susține că în Occident sunt păgânii și că Dumnezeu este singurul care te protejează de COVID.

Integral pe HotnewsComentarii

Și ce? Nu-i așa? Omul acesta citește mai mult decât politrucii români și știe mai multe despre ce se întâmplă în lume decât întreaga conducere a României. Oare v-a lăsat cumva CENZURA bolșevico-nazistă practicată de CNA să aflați vreo iotă despre recenta adunare de la Madrid a transumaniștilor? Ce ecce transhumanismul? Păi ecce componenta extremist-filosofică a „Elitei” globaliste. O „religie” fanatică și absurdă, cu care globaliștii otrăvesc gândirea noilor generații bine spălate pe creier. O religie futuristă antispiritualitate și cultură, care consideră tehnologia drept cea mai înaltă putere din lume! Scopul mișcării este de a îmbina omul cu mașina, folosindu-se de progresele extraordinare ale bionicii, roboticii, neoproteticii. realității virtuale, inteligenței artificiale și ingineriei genetice. De aci idei nu atât nebunești, cât inumane, de a realiza transplanturi de cap, embrioni om-maimuță, clone umană, schimbări de sex, într-un cuvânt bulversarea datelor naturale ale ființei umane. Petru aceasta, acești criminali au nevoie de actuala pandemie pentru a testa puterea de rezistență a populației la genocidul în curs, realizat cu ajutorul unui virus preluat din natură, dar modificat prin „adăugare de funcție”, cum elegant se exprimă dr. Fauci-Mengele! Adică de a ucide și oameni, nu numai lilieci... Iar ștafeta actualei pandemie, programată să lucreze până în 2025, urmează să fie preluată, potrivit unui studiu publicat de Universitatea Johns Hopkins din Baltimore, SUA, de pandemia SPARS, cu ajutorul unui alt virus pregătit de pe acum, împreună cu vaccinurile mincinoase aferente.

26 octombrie 2021 12:17

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.