Nicolae Ciucă, premierul desemnat de Klaus Iohannis, este refuzat pe bandă rulantă de partidele cu care PNL vrea să treacă noul Guvern de Parlament. USR şi PSD au fiecare un set de condiţii avantajoase pentru ele, în timp ce varianta Cabinetului minoritar e respinsă din start.

Discuţiile pentru noul Guvern sunt în impas în condiţiile în care premierul desemnat, Nicolae Ciucă, nu a reuşit să convingă niciun alt partid, în afară de PNL şi UDMR, să sprijine în Parlament noul Cabinet.

În ultimele două zile, Nicolae Ciucă a făcut turul partidelor care ar putea să-i asigure învestirea Guvernului, dar nici PSD, nici USR nu vor să audă de o colaborare cu PNL dacă nu vor avea parte de beneficiile apartenenţei la noul Executiv. De cealaltă parte, liberalii vor un guvern minoritar, fără PSD şi USR la guvernare.

Integral pe AdevărulComentarii

Ce tragedie mare !.... Ce s-ar fi visat marțafoii de USR-iști să fie Miniștrii cu mașină și șofer la scară !.....Plânge inima în ei de ciudă !....ce și-ar mai fi pus neamurile, prietenii și fariseii în Consilille de Administrație și-n Ministere ca Înalți Funcționari pe bani mulți !....”Miniștrii în pantaloni scurți” sau ”Pitici de Grădină” cum li s-a mai spus ...Au vrut și ”cu slănina-n pod” și cu ”drujba la răsmeriță” !....Și încuscriți cu AUR și PSD la votarea Moțiunii de Cenzură iar acum plâng la ușile Liberalilor că vor și ei la guvernare....Păi nu-și propuseseră Vlad Voiculescu și pupila lui, Ioana Mihăilă să facă de-o Agenție ce să fie sub controlul lor ce să ”reguleze” vreo 10 miliarde de Euro din PNRR-u....Dar Ghinea, USR-istu lor își trăsese deja deoparte vreo 2 Miliarde de Euro pentru Consultanță cu ONG-urile din parohia lor....Consultanță pentru orice, numai Consultanță să fie că se disipează mai ușor banu....Și ăsta-i acum șomer că a demisionat din Europarlament....Doamne ce tragedie, sunt sute de USR-iști rămași încă în Consilii de Administrații și alte Instituții ale Statului ce vor zbura afară de pe „mormanul de bănet”....Tragedie, Tragedie !....Mulți ori se vor arunca de la etaj ori vor pune ștreangul de gât.....Tragedie USR-istă !....Așa-i când faci ”politică cu curul” !....

26 octombrie 2021 19:45

Raluca Pantazi Vedeti ca Erdogan a batut mâna cu Boris Johnson cu strâmtorile si (pâna una-alta) a expulzat (de control, în secunda 2.) 10 buc. EURO-lepadaturi transatlantice - în cap cu avortonul Jürgen Schulz si Co(-mplicii lui) din SUA si Franta.

26 octombrie 2021 0:23

Radu Eremia Uniune, Uniune, caut (sa sug) EURO-poolla (si n-am cui, n.m.)! Cu legitima frustrare EURO-sexuala de bulan-"gen", elghebete-ORL, R.E.

26 octombrie 2021 0:03

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.