Surse politice au declarat pentru Digi24.ro că în cursul acestei seri președintele Klaus Iohannis a avut o întâlnire cu premierul desemnat Nicolae Ciucă și cu președintele PNL Florin Cîțu. Potrivit surselor citate, este luat în calcul inclusiv scenariul refacerii coaliției cu USR, după ce negocierile cu PSD au eșuat.

Așa cum Digi24.ro a anunțat duminică seara, liberalii sunt nevoiți să ia în calcul readucerea USR la guvernare pentru că premierul desemnat Nicolae Ciucă nu reușește să găsească majoritatea necesară trecerii guvernului prin Parlament.

De altfel, după discuția avută cu președintele USR Dacian Cioloș, Ciucă a declarat că „USR nu susţine un guvern minoritar şi există o soluţie, şi anume aceea a refacerii coaliţiei”.

Și președintele USR a spus că premierul desemnat l-a întrebat în ce condiții s-ar întoarce USR la guvernare. „Eu am spus foarte clar care sunt condițiile USR: calendar de reforme, buget și linii de finanțare, reguli clare de funcționare a coaliției și noi am propus să reluăm discuția de la o structură a guvernului așa cum a fost stabilită la începutul coaliției”, a declarat Cioloș.

Integral pe Digi24Comentarii

pensionar Peee-seeeee-deeeeee si crizatorii sunt curtati de Johanis si pupati in cur de el si de gasca castigatoare :Boc, flutur, matu-Partu puscariasul....

26 octombrie 2021 7:18

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu purtați botnița. Nu vă vaccinați. N-a murit nimeni de Covid-19. Virusul nu există.

26 octombrie 2021 3:07

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu purtați BOTNIȚA! Moartea nu există!

25 octombrie 2021 23:24

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu folosiți seringi sterile. Refolosiți seringi deja folosite! Amin!

25 octombrie 2021 22:39

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă D-na Șoșoacă nu s-a infectat în 18 luni. Nu purtați botnița. Nu vă vaccinați! Virusul nu există!

25 octombrie 2021 22:08

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă NU PURTAȚI MASCĂ! NU VĂ VACCINAȚI! Mergeți în locuri aglomerate fără mască. Nu există virus. Credem în Dumnezeu, nu în Covrig-19!

25 octombrie 2021 21:58

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Elvis, îți distrug găoaza.

25 octombrie 2021 21:52

Elvis Câtu premier din nou? Pai nu este suficient cat a distrus tara?

25 octombrie 2021 17:49

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.