Estul Europei este marcat de haos și un număr în creștere al cazurilor de COVID, scrie CNN, într-o analiză legată de evoluția pandemiei pe continent. Jurnaliștii tratează și situația României, despre care afirmă că, în ciuda unei aprovizionări corespunzătoare cu dozele de vaccin, are o rată foarte scăzută, care a obligat-o să reimpună restricții de luni.

De luni, România reintroduce carantina de noapte și face certificatul verde obligatoriu pentru majoritatea locațiilor, la câteva zile după ce a înregistrat 19,25 de decese la un milion de oameni – una dintre cele mai ridicate rate de deces de Covid-19 pe cap de locuitor din lume, relatează jurnalista Tara John pentru CNN.

„Necazurile României nu se datorează lipsei de vaccinuri. Țările UE au acces la toate vaccinurile aprobate de UE, dar, la fel ca multe țări din Marea Baltică până în Balcani, administrarea lor în România a fost îngreunată de ezitare la vaccinare, de mesaje guvernamentale slabe și de suspiciune la adresa autorităților”, menționează jurnalistul.

Integral pe LibertateaComentarii

CNN Reamintim cititorilor lu' alde Sebastian Pricop ca nici cancelarul austraiac al Germaniei, dl. Adolf Schicklgruber (zis si Hitler, 1889-1945) nu si-a vakssinat poporul cu Pfizer, desi în lagarele de izolare pastorite de Domnia Sa scria ca "eine Laus / Virus, dein Tod". Cu respect, "redactia"-poollii

25 octombrie 2021 23:59

CNN Traiasca Alfredo Stroessner!

25 octombrie 2021 23:51

CNN Trebuie pus un general-democrat (ca de ex. Ion Antonescu, n.red.), ca daca nu, atunci riscam sa nu vrea aia sa suga poolla cu "vaccinul" si ramân non-"protejati" si se pandemizeaza cu totii (la cap, n.red.)!

25 octombrie 2021 23:40

CNN "VACCINAȚII" au umplut saloanele spitalelor. FILMAREA ZILEI: https://www.activenews.ro/stiri/NEVACCINATII-VACCINATI-au-umplut-saloanele-spitalelor.-FILMAREA-ZILEI-170240

25 octombrie 2021 23:21

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.