În ziua în care intră în vigoare restricțiile fără precedent din ultimul an, restricții în cadrul cărora o singură instituție a fost anunțată de președintele României Educate ca urmând a se închide cu totul pentru a proteja viețile românilor – școala –, premierul Cîțu încearcă să decupleze învățământul de stat de cel particular.

115.000 de copii și tineri înscriși în tot sistemul educațional privat preuniversitar nu știu nici astăzi, 25 octombrie, dacă ei pot să se ducă la școală, dacă este sigur pentru sănătatea lor și-a familiilor să se ducă în clase, în timp ce prietenii lor „mai prost îmbrăcați”, cei 2,8 milioane de copii și tineri care învață la stat, stau fără dubiu acasă, pentru a înfăptui binele public de-a opri pandemia.

De o mișelie fără seamăn modul în care a încercat Guvernul Cîțu să aplice această discriminare: fără să anunțe nimic oficial, în tăcerea cu care operează hoții și cu mâna unui angajat din Secretariatul General al Guvernului, conform surselor Edupedu.ro. De remarcat că cel care semnează Hotărârea de Guvern care scoate copiii din învățământul privat în afara restricțiilor este același premier care s-a angajat pionierește în fața lui Iohannis că va transforma proiectul Educației în realitate. Câtă nedreptate în România Educată de Iohannis!

Integral pe edupedu.roComentarii

fan Diana Ivanovich Șoșoacă De ce n-au crapat pâna acum anti-vaksserii?!

26 octombrie 2021 0:13

Raluca Pizdake-Pantazi De remarcat că cel care scoate copiii din învățământul privat în afara restricțiilor este același premier (penal ca Barna si toxicoman ca Ciolos) care vi i-a bagat pe copiii Dvs., stimati cititori ai mei, În interiorul "restricțiilor". Cu respect, RP-P

25 octombrie 2021 22:19

Oltean Eu nu înteleg dece nu au crapat / sucombat pâna acuma anti-vaksserii si simpatizantii lor, ca sa scapam numai noi "imunizatii" & "protejatii" si sa stam pe sezlong cu EURO-poolla la soare sa ne râdem de ei ca e primitivi - na-m putea oare interveni noi (si ai nostri) "pro-activ" (ca sa zic asa) în rezolvarea problemei?

25 octombrie 2021 22:14

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Apel către toți patrioții, toti cei care o sustineți pe d-na Șoșoacă, o eroină a Neamului Românesc: NU PURTAȚI MASCĂ, NU VĂ VACCINAȚI. VIRUSUL NU EXISTĂ! MERGEȚI CÂT MAI DES ÎN LOCURI AGLOMERAT, CÂT MAI APROAPE DE OAMENI FARĂ MASCĂ! Noi credem in Dumnezeu, nu in Covrig...

25 octombrie 2021 18:40

Dan Vîlceanu, cel ce-l fute-n cur pe Cîțu Eu+, te fut in anus. Acum!

25 octombrie 2021 18:32

Eu+ Mai Gelula, manca-mi-ai lula, de ce numai la noi se intrerupe scoala? De ce numai la noi se face online? Pentru ca niste dobitoci ca tine nu au vrut sa se vaccineze!

25 octombrie 2021 17:01

Gelula Un rahat de articol psdist!Oricum scolile sunt focare de COVID.Majoritatea claselor au 3-4 elevi bolnavi confirmati sau care nu se declara si iau scutiri pentru alte boli!Trebuiau trecute in online dar acet ministru nu vrea online decat la universitati.Oricum nu fac nimic la particular.

25 octombrie 2021 13:06

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.