Pandemia de COVID va lua sfârşit „când lumea va alege să-i pună capăt” căci „toate instrumentele” sunt de acum disponibile pentru a combate virusul, a declarat duminică directorul general al Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), Tedros Adhanom Ghebreyesus, care a făcut din nou apel la împărțirea egală a vaccinurilor, potrivit France Presse, citată de Agerpres.

„Pandemia va lua sfârşit când lumea va alege să-i pună capăt, este în mâinile noastre, avem toate instrumentele care ne sunt necesare”, a spus șeful OMS, în cursul „Summitului mondial asupra sănătăţii”, conferinţă ce a avut loc la Berlin.

Expertul a mai spus că regretă că până în prezent „lumea nu a utilizat aceste instrumente cu înţelepciune”, subliniind că cu „aproape 50.000 de decese pe săptămână” în lume, „pandemia este departe de a se termina”.

Integral pe LibertateaComentarii

vaccinatu Ba tampitilor?Care spuneti ca virusul nu exista?Va fac eu rost ma si va dau sa va convingeti.Veniti la mine ma ca nici nu stiu cine de unde si cum la adus ca mai am si vecini in carantina cu tot cu copii de gradinita,si sa stiti ca faceam baie in dezinfectant,purtam doua masti una peste alta,dezinfectam zilnic prin casa intrerupatoare,manere,robineti ,tot.Vaccinati si nevaccinati,dar daca nu vati vaccinat si lati luat......Dumnezeu sa va ierte.Daca eu vaccinat ma simt asa cum ma simt[Care e curios sa vina sai dau}apai cel nevavccinat baaa ?nici la dusmani nu doresc asa ceva.

26 octombrie 2021 10:21

fan Diana Ivanovich Șoșoacă: NU PURTAȚI BOTNIȚA! Fratilor, cei care credeti in Doamna Șoșoacă: nu vă vaccinați și nu purtați mască. Avem imunitatea credinței. Amin! Până acum, nu s-a infectat și n-a murit nici un susținător al Doamnei Șoșoacă! Amin!

26 octombrie 2021 9:10

fan Diana Ivanovich Șoșoacă Fratilor, cei care credeti in Doamna Șoșoacă: nu vă vaccinați și nu purtați mască. Avem imunitatea credinței. Amin! Până acum, nu s-a infectat și n-a murit nici un susținător al Doamnei Șoșoacă! Amin!

26 octombrie 2021 8:49

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu purtați botnița. Nu vă vaccinați. N-a murit nimeni de Covid-19. Virusul nu există

26 octombrie 2021 3:08

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă Nu purtați BOTNIȚA. NU VĂ VACCINAȚI. Credeți în Dumnezeu, nu în Bill Gates sau alți masoni. E adevărat, mama Dianei Șoșoacă e foarte mare în Masonerie...

25 octombrie 2021 23:27

Ramona Ciobanu Reamintesc cititorilor mei ca GLOBAL-maimutza marxista din poza este cercetata PENAL de Tribunalul International de la Haga sub acuzatia de Crime împotriva Umanitatii. Cu respect, RC

25 octombrie 2021 22:23

Fan Diana Ivanovich Șoșoacă NU PURTAȚI MASCĂ! NU VĂ VACCINAȚI! Mergeți în locuri aglomerate fără mască. Nu există virus. Credem în Dumnezeu, nu în Covrig-19!

25 octombrie 2021 21:57

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.