Inspectoratul de Poliție Județeană Giurgiu a răspuns solicitării Libertatea și a punctat că secția de poliție din Călugăreni s-a sesizat din oficiu în acest caz, iar dosarul a ajuns deja la Parchet.

Într-o predică ținută la finalul slujbei de Sfânta Parascheva, de pe 14 octombrie, episcopul de Giurgiu, Preasfințitul Ambrozie, a atacat clasa politică, a criticat vaccinurile anti-COVID, îndemnându-i pe oameni să nu se imunizeze, și a spus că incendiile din spitale sunt „o făcătură” pentru promovarea spitalelor private, a dezvăluit Spotmedia acum 5 zile. Cazul a fost prezentat și de Libertatea.

Critici au fost îndreptate și către investigația Recorder privind afacerile Bisericii Ortodoxe Române, susținând că a fost făcută la comandă.

Integral pe LibertateaComentarii

Oltean În ceea ce ma priveste, eu vreau sa fiu eutanasiat / compostat la 40 de ani, ca sa nu mai bas CO2 pe cavitatea buco-anala, ca toata euro-râma.

23 octombrie 2021 21:11

O intrebare Sunt vaccinat cu cele 3 doze de vaccin.Dece pe adeverinta de vaccinare a celei de a treia doze nu este specificata data expirarii vaccinului ?

23 octombrie 2021 20:47

Oltean Este cazul ca bosorogii sa fie pensionati la 65 ani, ca tot omul.

23 octombrie 2021 13:34

G4media & Agerpres (cf. Grupului de Comunicare Strategică): 13 octombrie (preziua Sf. Paraschiva) ... "152.122 de doze de vaccin anti-COVID – 137.352 de la compania Pfizer și 14.770 de la Moderna – sunt expirate și eliminate din circuitul de administrare, au precizat, miercuri, reprezentanții Comitetului național pentru coordonarea campaniei de vaccinare (CNCAV)”

23 octombrie 2021 7:31

Adina Florea & Răzvan Luțac Reamintim cititorilor nostri că în virtutea Art. 404. pot si ei la rândul lor să sesizeze Parchetul împotriva raspândacilor zvonului cf. căruia "vaccinul" ar fi "sigur" si ar si produce efectul scontat de victimă.

23 octombrie 2021 7:17

Adina Florea & Răzvan Luțac. Art. 404. Comunicarea de informatii false "Comunicarea sau raspandirea, prin orice mijloace, de stiri, date sau informatii false (...), cunoscand caracterul fals al acestora, (...), se pedepseste cu (...)". Deci acuzatorii trebuie sa dovedeasca 1. ca informatiile chiar sunt false si 2.ca PS Ambrozie le-a raspândit stiind ca sunt false.

23 octombrie 2021 7:11

Bine, dar d.p.d.v. al urmasilor victimelor "vaccinului" si Ziarul Libertatea se face vinovat la INST la auto-mutilare / asasinat, (inclusiv MEDIA-pizdrika Adina Florea, n.m.) nu?! Cu respect, Paulus

22 octombrie 2021 22:46

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.