Ciucă nu e o soluție, Ciucă e o încremenire în gândire a președintelui, o fantasmă militară a unei meritocrații cazone găunoase.

Obsesia Ciucă e veche la Cotroceni. A avut tot timpul pe masă soluția generalului proaspăt intrat în civilie, supus, gata mereu să execute comenzi de achiziții militare în deplină netransparență, așa cum trebuie în armată.

Politicianul perfect pentru Iohannis e politicianul-cătană, disciplinat, fără scandal, șters și bun executant.

Prin Cîțu, Iohannis a reușit să execute o parte din PNL, care trebuia musai să fie „partidul său”. Adică trebuia executată partea de politicieni pursânge, din ăia vechi, obișnuiți să negocieze, să ducă munci de rodaj pe termen lung. Politicienii pursânge au multe păcate, dar măcar sunt forțați de realitățile economice să gândească democratic, să negocieze măcar. Prin Cîțu, Iohannis a reușit să radă opoziția din interiorul PNL împotriva dictaturii Cotrocenilor.

Integral pe LibertateaComentarii

clujean Pe-se-de, pe-se-deeeeeeeeeeeeeeee, behaia Johanis in urma cu ceva timp , acum ai pupa in cur. Bravos pulalaule , ai cuvant de sters la cur. Pa si pusi , poti sa-ti iei catrafuse si sa pleci la mata.

23 octombrie 2021 7:40

Fute, fute, fute repede un sobolan mascat, "imunizat", "protejat" & rappelat si câstiga la tombola o camila dezabilitata de la Caravana Vakssinarii si un Euro-ciubuc în forma de Nucleu' Dur al Euro-poollii. Acum!

22 octombrie 2021 21:55

Șerban Nicolae, fost expert în sex anal al PSD, acum șomer perpetuu Era să-l felicit pe autorul diareii de articol, pentru că are mare dreptate expunând șmenărelile politice ordinare de cea mai joasă speță făcute de către Ăl dă Sus dă la Cotroceni și de fostul premier de bălegar Cîțu. În rest nea Costi Rogozanu bate câmpii aiurea, încercând să impună pe scena politică un PSD mult prea otrăvit și mult prea toxic României. Imbecilul de Costi Rogozanu ori e cretin, ori e idiot și imbecil, ori e toate cele pomenite mai înainte. Adică să elogiezi un PSD care a batjocurit România și națiunea înglodând țara-n datorii de cele 85 de miliarde euro din 1990 până azi în toate guvernările lui, asta e monumentul idioțeniei și cretinității absolute. Iar cealaltă afirmație că Orban și Cîțu au făcut numai greșeli, e o altă căcare defecăcată de mintea plină de fecale a lui Rogozanu. Orban pe vremea când a fost premier, lucrurile au mers bine și mult mai bine decât pe vremea lui Cîțu, iar acest Cîțu a început să calce-n străchini în ultimele 2 sau 3 luni ale mandatului lui care a fost curmat. Da, Ăl dă Sus din deal dă la Cotroceni merită numai muie de la toată nația română acum, deși pân-acum el n-a prea gafat, dar acum s-a căcat pe el într-un mod odios. USR-ul e deocamdată un partid care deși mai mititel și cu un nume aiurea ales, promite multe-n politica românească și trebuie ajutat. USR-ul de azi e mult mai bine intenționat României decât UDMR-ul de exemplu sau de către minoritățile alea care mai mult au făcut rău țării și națiunii decât bine. Așa c-o să-l fut în gură și-n cur pe cretinul Costi Rogozanu până-l ia mama dracului. Virgulă.

22 octombrie 2021 21:06

Robert Sighiartau, distins pastor penticostal, deputat PNL ciclop, nu mai bine te fut eu in cur?

22 octombrie 2021 12:53

ciclop singura solutie : URGENT DEMITEREA LUI k.w.iohannis !! a facut destul rau , nu mai trebuie lasat o zi la Cotroceni DEMITEREA !!

22 octombrie 2021 12:51

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.