Planul roșu de intervenție a fost activat, vineri, la spitalul Târgu Cărbunești, din Târgu-Jiu, județul Gorj, după ce instalația de oxigen s-a stricat. Aproximativ 150 de pacienți sunt transferați, în prezent, la alte spitale. Pe secția de Terapie Intensivă se aflau, internate în stare gravă, 15 persoane. Trei pacienți au murit însă, momentan, nu se poate stabili cu exactitate dacă decesele au survenit din cauza incidentului. Toți pacienții de la ATI sunt în stare gravă. Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

Situație alarmantă, la Spitalul Târgu Cărbunești, din județul Gorj, după ce instalația de oxigen a cedat. În unitatea medicală, suport Covid, sunt internate peste 150 de persoane, dintre care 15 pe secția de Terapie Intensivă, în stare gravă.

Trei persoane au decedat. Este vorba despre trei pacienți internați în stare gravă pe secția de Terapie Intensivă. Potrivit informațiilor transmise de către reprezentanții spitalului, pacienții nu au rămas niciun moment fără oxigen. Urmează să se stabilească dacă decesele au legătură cu defecțiunea tehnică. Victimele sunt trei femei de 55, 76 și 79 de ani.

Potrivit unor informații neconfirmate încă de autorități, între momentul în care a fost constatată defecțiunea și cel în care a fost declanșat planul roșu ar fi trecut o oră.Integral pe Realitatea.netComentarii

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.