În ultimele zile, Partidul Național Liberal a cumpărat pe Facebook mai multe reclame în care îi acuză pe foștii miniștri USR ai Sănătății, Ioana Mihăilă și Vlad Voiculescu, de situația în care a ajuns România din cauza creșterii numărului de cazuri de Covid. „PNL și-a asumat coordonarea vaccinării și a eșuat”, a fost reacția purtătorului de cuvânt al USR, deputatul Ionuț Moșteanu. Ministrul liberal Raluca Turcan a declarat că ”dezaprobă această practică”.

Postate în ziua respingerii Guvernului Cioloș de către Parlament, aceste reclame au fost plătite printr-o firmă care, în trecut, a primit contracte de la Ministerul Mediului în timpul mandatului liberalului Costel Alexe și a cărei patroană a primit o sinecură într-o societate de stat, pe filiera aceluiași minister.


În total, în perioada 19-20 octombrie, PNL a cumpărat dreptul de a distribui de cinci ori două postări pe Facebook, în regim sponsorizat (plătit). Sunt singurele achiziționate în luna octombrie de această formațiune politică și conțin acuze la adresa Ioanei Mihăilă și a lui Vlad Voiculescu, în contextul pandemiei.

Integral pe G4media.roComentarii

G4media.ro Deci PNL vorbeste în mod legitim de "pregatirea sistemului medical", iar euro-maimutzele zbiara cu wakssinarea (stiind prea bine ca niciodata CRIMA în MASA nu constituie solutia vreunei probleme. Cu respect, Redactia

22 octombrie 2021 10:20

Adaugă comentariu

Pentru a putea comenta pe ziare.ro trebuie să:

  1. Introduci o adresă validă de email în câmpul de mai jos. Vei primi un mesaj.
  2. Accesezi link-ul din mesajul primit.
  1. Este nevoie să urmezi acești pași o singură dată.